Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To stihnes, vystup na zastávce aquaforum je to blíž. Pak už jen přes park a jsi tam.
@bebecinka ahojky, já jela pendolinem do frantovek a jela jsem jen na hlavní nádraží, dále jsem šla už pěšo a pohoda, hotely nejsou daleko a parkem si tam raz dva. Já šla do adleru a musela jsem si to kvůli sněhu obejít, ale teď už je tu hezky a sníh už tu skoro žádný není. Jaro je za dveřmi
Jiak já taky dojela v půl druhé a oni jsou nato připravení, že ještě pojíš oběd, já to měla do půl třetí, takže pohoda. ![]()
@holoubatko @bubla000 holky dekuji!! No ja jedu z Českých Budějovic do Plzně a pak pendolinem do František. Jenze na prestup mam jen asi 10min, tak mam obavy abych to stihala ![]()
Jak píšou holky od vlaku je to kousek a nebo je tam taxi za cca 50 Kč
@holoubatko ahojky, dneska jsem tě potkala, ale byla jsi v družném hovoru s kolegyněmi, tak jsem to tak nechala…
@T.martasek jakto ze zamitli rekli duvod co vse mas za sebou ja mam za sebou 2ivf a jen dva vklady embryi a jinak jsem zdrava az na pco jinak u me nenasli nic proc bych nemohla jet a u nas je horsi vina na strane manzela spermiogram jak na horske draze a prsto jsem do lazni jela
@Janička 1211 já se často zakecám, nestydím se zato, že jsem komunikativní člověk
Kde si mě viděla? Já tebe ne.
@holoubatko viděla jsem tě jak tam prodávají oplatky, tak akorát jste vycházely na tu jejich „kolonádu“ ![]()
Bebecinka…tak to se tam potkame..jedu 2.4.a take na Radbuzu ????…jaktoze neuznavaj poukaz na slevu ????
@Dolina nevidím důvod proč by neměli poukaz uznat. Jestli potřebujes mám volný poukaz.
@Dolina super!! Jj, jedu do Radbuzy. Dneska jsem tam poslala to odsouhlaseni
tak si pak dame vedet a neco podniknem ![]()
Kamoska jede v květnu tak snad tam bude mít také super partu
@Janička 1211 @Drbna777 První důvod byla špatná diagnóza na žádosti, druhý důvod zamítnutí neznám, poslali to do nemocnice, musím tam zavolat… Já už asi odvolání nestihnu 4.4. mám 40 let… ![]()