Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MisaMisa07 Bezva už se těším
ty už tam jsi nebo máš zítra taky nástup?
Tak sem dala OL vše potřebné a ta mi to pošle na pojišťovnu musím hned teď rezervovat nebo se dostanu do Pawliku natotata? děkuji za odpověď. Je mi 30 a nikdy jsem to neřešila. Leniška ![]()
@Lenka19851 píše:
Tak sem dala OL vše potřebné a ta mi to pošle na pojišťovnu musím hned teď rezervovat nebo se dostanu do Pawliku natotata? děkuji za odpověď. Je mi 30 a nikdy jsem to neřešila. Leniška
určo rezervuj, já to tak udělala a jsem zato ráda, protože termíny jsou rychle pryč. Kdybys čekala než ti přidělí ubytování, tak ti můžou dát jakýkoliv hotel, kde mají zrovna volný termín. Za mě Adler.
@Janička 1211 Ahojky, už si nepamatuji, budeš také v Adleru? My jedeme hromadně (asi 7 holek) na 50 odstínů 16.2. do kina Svět v Chebu, jedem taxíkama, můžeš se přidat.. ![]()
@barevnakvetinka Ahojky, v Adleru nebudu. Než jsem se rozkoukala, tak už mi dopis z Lázní přišel. Mám hotel Jesenius. Všude budu docházet. No nevadí. Pokud to nebude vadit, ráda se k vám přidám a pojedu také. Díky
@Janička 1211 Ahoj, dobře, budeme s tebou počítat. Napiš mi soukromou zprávu s telefonem, ať se můžeme domlouvat, kdy se uvidíme…
Mám vyřídit od ostatních, že se na tebe těšíme
![]()