Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, taky se chystám do lázní
. Poraďte prosím, který hotel je lepší přes gynekologicke potíže. PAWLIK nebo ADLER. Nemůžu se rozhodnout
.Hlavně mě zajímají procedury. Děkuju za odpověď ![]()
@bosi V Pawliku jsou údajně všechny procedury na místě. Ale zase narváno a na vše se dýl čeká. A je podstatně dražší. Já jsem v Adleru, hodně procedur je v hotelu, docházím vedle na cvičení a do plynových lázní. (5 minut) Není tu tak narváno a všichni jsou příjemní, ubytování pěkné, dostačující.
@holoubatko to je skoda ze se tam bohuzel mineme, ale ted mam takovou virozu a jeste problem s tou ledvinou, ze by me asi na otocku poslali domu. Ale nastesti mi to teda v ty pojistovne prodlouzili, takze jedu od 12.3. do Pawliku. Vy vsechny co jedete ted si to tam hezky uzijte a at vam lazne pomuzou.
@bosi Já do lázní jedu teď v neděli a budu v hotelu Adler, tak uvidím. Ale také jsem se rozhodovala mezi těmito dvěma hotely. Záleží co očekáváš od toho, kde budeš bydlet, zda vše pod jednou střechou a dražší a nebo sem tam docházet na procedury a levnější. Každý má jiné potřeby ![]()
Ja vyzkoušela oba hotely a za me Adler, je takový komornejsi. V Pawliku jsou na prvním místě Němci.
Díky za názory
. @holoubatko, když budeš moci, dej mi pak vědět, jak si spokojená
. Pěkný pobyt.
@bosi Já bych byla spokojená asi všude, nevadí mi nic, ani stanování
To je tak ale lepší v létě. Jenže když je ta zima, tak jsem chtěla, aby byla aspoň část procedur v hotelu, ať nemusím pořád všude docházet a hlavně na jídlo. Pak ti napíšu. ![]()
@Drbna777 píše:
On i Adler má svoje balneo, tj vše v budově
tak to je skvělá zpráva ![]()
@MisaMisa07 píše:
Holky nejedete ted nekdo do Savoye?
Já jedu zítra