Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
24.1.17 13:20

@holoubatko jo uz to ctu, ze jdes objednavat termin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.1.17 13:23
@Magda656 píše:
@holoubatko mam fyzio individualni, jinak se mnou nikdo procedury neprobral, tohle jsem dostala, ja jsem spokojena :D ty jedes do ktereho hotelu a kdy?

právě si budu hotel vybírat a i termín, tak snad něco s paní vybereme. Chci se zeptat, to jsou dle obrázků na netu všechny dvojlůžkové pokoje jako manželská postel (pawlik) nebo to je jen ukázka a když bych byla s někým v pokoji, tak budu mít svou postel? Nechci s někým spát na jedné posteli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.1.17 13:27

@holoubatko je tak to nevim, ale poradi ti ty holky kde si rezervujes termin. Kazdopadne Pawlik doporucuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.1.17 13:45

Holky nestresujte se :) procedury se stihaji v pohode, jen je potreba byt na procedure vzdy tak deset minut predem, jinak se cas pak da i domluvit, treba na sedaci plyn, nebo plynove injekce se da prijit i mnohem driv nez je napsano kdyz se zeptate. Vy kdo mate endosku jako ja, tak opravdu nedostane zadny bahno, ja minule mela vaginalni irigace, masaze, sedaci plyn, skupinove cviceni v bazenu, cviceni dle Mojzisove, plynove injekce, inhalace. Vzdy je nekolik hlavnich procedur a lekari je doplnuji ostatnima, takze nekdo ma jeste nordik w., nekdo parafinove zabaly, nekdo perlicku atp., ale vzdy to musi vyjit myslim na 18 procedur tydne celkem. Jinak akupunkturu vam lekar nabidne mimo, tu pojistovna nehradi a je hodne draha. Ale co vam nenabidne lekar, to uz si pokud mate hrazenou komplexni peci dokoupit nemuzete, nevim proc je to tak blbe nastaveny, ale alespon minuly rok to tak jeste bylo. Ja si treba chtela dokoupit kyslikovou terapii a ani ta neprosla, proste mimo rozepsanych procedur pak uz ani tuk ikdyby jste si to chtely zaplatit. Jinak vy co jedete do Pawliku, tak ven se chodi pouze do plynovych lazni na sedaci plyn, jinak je vse pod jednou strechou, vse pospojovano klasickou i podzemni chodbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.1.17 13:47

@holoubatko pokud bys chtela v Pawliku dvouluzak, tak uz musis byt s nekym domluvena predem, jinak v Pawliku na dvouluzak dva cizi lidi spolu bez predchozi domluvy neubytovavaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.1.17 15:27

Holky tak jedu 5. 2. a hotel Adler. Které všechny tam budete v podobném termínu také, že bych se k vám připojila? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.1.17 15:43

@Magda656 a jak jsi spokojena se stravou? Je tam velky vyber vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.1.17 16:06

@Lila7 ano, vyber velky a jsme spokojene ;) vsichni rikaji, ze tady priberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.1.17 16:48

@Magda656 presne :) ja tam byla se stravou tez maximalne spokojena, tak se na to zas tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
24.1.17 17:40

Ahoj děvčátka, vy jste se tedy rozpovídaly :), už jsem Vás dočetla, jinak vzít si provaz na prádlo mám v plánu, kdybych neměla kam věšet :). Mám taky endošku, takže nebudou určité procedury, ale ty plynové injekce mě třeba hooodně děsí, to je co??? Už jsem fakt přecitlivělá na bolest, chci spíše relax a ne trpět 8o @holoubatko tééda, to je teda rychlovka, na to, že sis dnes volala. Přijedeš stejně s @Lila7 a já a siima, barevnakvetinka, elleonora tam budeme o týden dříve, teď on neděle 29. 1. :), většina asi na Adleru, já určitě :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
24.1.17 17:45

@sofka34 holky, tak nezapomeňte na mě. Já přijedu až 12.2. Ale určitě Vás chci poznat. A na Adler za Váma snadno doběhnu. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.1.17 17:54

@sofka34 tech plynovych injekci se vubec neboj, jednak je treba ani nedostanes a kdyz jo, tak to neboli, je to takova pidijehlicka a jen to trochu stipne, ale fakt malo a ze ja jsem velka poseroutka :) je to vlastne plyn separovany z tech pramenu a picha se to pod kuzi tam, kam ti urci lekar podle toho co te boli, takze ja to napriklad mela kolem ramen a do beder, nekdo je ma do kolena a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.1.17 18:37

Ahoj holky, takže MUDr. špatně uvedla diagnózu, napsala primární místo sekundární… Primární je pro bezdětné… Tak nechápu, že to prošlo gynekologem. Tak jsem se dnes přehlásila a aspoň nemusím 80 km dojíždět. Byl moc milý, ochotný a hodný, vše mi vysvětlil a prý udělá vše, aby mi lázně schválili… Tak příští týden si jdu pro novou žádost a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
24.1.17 18:49

@T.martasek no tak to je krásná zpráva. Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
24.1.17 18:58

@T.martasek ahojky, budu držet pěsti, aby Ti to vyšlo :mavam: