Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, které jste v lázních, na programu vidím různé hudební večery, to asi bývá v kavárně že? Takže je potřeba spíše slušnější oblečení na večer? Jo a ty taneční večery jak se píší, to je i pro nás mladice
nebo pro důchodce?? ![]()
@sofka34 stahni si z netu Františkolázeňské listy na unor nebo uz ted na leden a tam najdes vse dulezite, kde se jaka kulturni akce kona, v kolik i za kolik. I dalsi prinosne informace. Jinak programy jsou pro vsechny, ale vetsinou je tam vsude prevaha starsich ![]()
@siiimas @sofka34 Ahoj holky, chcete se sejít už v neděli u večeře na konkrétní hodinu (poznávací znamení třeba šátek na krku) nebo si pošleme telefony? ![]()
Ha ha, s telefony by to bylo jednodušší ale ten šátek na krku má takové kouzlo, že hlasuji pro něj!:-)) ale od kdy je večeře?
@Elleonor Jo to by nám tady mohl někdo poradit…?
Ty jsi taky od 29.1 v Adleru?
@barevnakvetinka super nápad, sejít se můžeme, ale časově fakt nevím jak to bude po příjezdu probíhat a šátek na krku nosím běžně, s tím problém nemám ![]()
@sofka34 Byla jsem sama překvapená, že to šlo tak rychle, ale paní z hotelu mi nabídla jen 1 termín v únoru a pak až v březnu, takže bylo rozhodnuto
Jsem ráda, že nemusím tak dlouho čekat a budu se brzy rochnit ![]()
Koukala jsem na program na únor a každý den je tam něco, hlavně mě zaujaly ty výlety a středeční procházky
@Lila7 Ahoj, co se týká volnočasového programu, za ty různé barové hudební večery se taky platí a musí se to rezervovat?
Ahoj, pokud by měl někdo zájem o slevový poukaz na 1000 Kč na doplatek na ubytování ve FL, ozvěte se, můžu poslat ![]()
@barevnakvetinka ahojky, já se se @sofka34 poznám už ve vlaku
určitě si můžeme upřesnit konkrétní hodinu a sejít se u večeře ![]()
@barevnakvetinka za barove vecery se neplati, ty byvaji v ramci hotelu zdarma, mista se taky nerezervuji, v podstate tam plati kdo driv prijde, ten bude mit zidli
ale v podstate popisuju jak to chodi v Pawliku, v ostatnich hotelech to treba muze byt jinak, ale kdyz si najdes ty Frantiskolazenske listy tak tam jsou vsechny tyto informace prehledne a pohromade.
Holky, vím, že už to tady bylo, ale mam také ještě slevové poukázky. Tak kdo by měl zájem pište
![]()
@siiimas Ahoj, už jsme si se Sofkou psali, tak to vím. Domluvíme se v tu neděli, já jsem zatím nemocná, tak kdybych ještě nebyla v cajku, abych vás nenakazila…
![]()
@Lila7 Ahoj, na ty listy jsem se dívala, ale přímo v Adleru snad nic nebylo. Takže do těch hotelů kde akce je můžeme přijít bez objednání.. snad to dobře chápu. Zatím nebyl čas to všechno prostudovat… ![]()