Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, kdyby jste některá měla zájem, mám slevovy kupón na 1000 Kč. Lze použít např. na doplatek za pokoj. Tak napište zprávu.
@T.martasek Ahoj, já jsem u Oborové, k žádosti jsem přiložila zprávu z Gennetu (4 neúsp. Kety r.2016, zprávu 6 let starou po laparce - endometrióza, napsala jsem tam, že už mám zamluvený hotel ve Františkách. žádný spermiogram jsem tam nepřikládala. Zkus jim dodat nějaké další podklady a pořádej o přeskum. možná jsi jen u špatné pojišťovny, která jen hrabe a nedává. ![]()
@T.martasek A to, cos nám vypsala, to všechno v pojišťovně vědí? (potraty) Taky se mi to nezdá, proč by ti lázně neschválili. vypsali ti zprávu v i IVF centru nebo gynekolog? Obvoďák tam toho moc nenapíše.
@T.martasek ahojky, fakt mě to mrzí za Tebe, je to opravdu divné, nedej se, opravdu, ihned bych psala email na ředitelství pojišťovny k přezkoumání, a to už z toho důvodu, jestli to hradí jen do 40 let, takže máš ještě možnost dubna jet, držím pěsti.
Holky, vy jste tu všechny bezdětné? Protože to byl důvod k zamítnutí, tak nevím, jestli pomůže, že dáme odvolání s tím, že můj druhý partner- manžel je bezdětný…
Příspěvek upraven 18.01.17 v 19:13
@T.martasek Kromě pojišťovny také záleží na konkrétním revizákovi. Jezdím do lázní a tam jsem opakovaně zjistila zajímavou zkušenost. S naprosto stejnou diagnózou pracuje jinak revizák např. v Praze, Brně a třeba v Plzni. Jeden schválí komplexní, další příspěvkové a třetí zamítne úplně. Ono se to asi dá posuzovat z různých hledisek a záleží na postoji revizáka k lázním. Je to asi stejné jako přiznání invalidního důchodu.
@T.martasek Tak to je teda nefér vůči ženám, které děti nemají a snaží se mít aspoň to jedno když už to jinak nejde. Jestli je to jen pro ženy, které již mají děti, tak pak nemám slov. Já třeba děti ještě nemám a chtěla bych, proto mi to můj doktor nabídnul, sama jsem o lázně nežádala.
@holoubatko Nene, já to asi blbě napsala, mně ty lázně zamítli, protože dvě děti mám. Ale já je mám s minulým partnerem. Manžel je bezdětný, tak jsme chtěli dítě spolu. Proto se ptám, jestli jste všechny bezdětné…
@T.martasek Já mám 3,5 letého syna, taky z IVF. Schválili mi to bez problémů. Není problém ten tvůj věk?
@barevnakvetinka No věk, nárok mám do 40 let. Ale o dítě se snažíme od roku 2011. Říkala jsem, že do 40 let to budeme zkoušet a byly mi právě doporučeny lázně, když se u nás problém nenašel… Prostě jsme chtěli zkusit vše, co by mohlo pomoct…
@T.martasek taky mám dvě děti z minulého manželství. S nynějším mužem taky ještě chceme. Jako poslední šanci právě chceme zkusit lázně. A pojišťovna to schválila v podstatě hned. Během šesti dnů mi přišel zvací dopis z lázní.
@T.martasek já 32 let a jedno dítě…a taky mám čpzp…schválena komplexní léčba po operaci
@T.martasek ja bezdetna, 37 let a za sebou mam 4 operace, posledni devet hodin na sale s resekci streva, stent v mocovodu-hluboka infiltrujici endometrioza, 3 IVF a 1 KET vse neuspesne