Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barevnakvetinka ahojky, to teda vůbec netuším, jak je to možné, měla jsem objednaný pobyt v Economy plus až na 12. 2. s tím, že pokud se něco uvolní dříve, klidně pojedu dříve, takže mi volali, že mají na 29. 1., takže fakt nevím
. Já pofičím Pendolinem z Olomouce, budu tam na 14 hod. @Elleonor ahojky, kdy jedeš ty? Taky mě zajímá, zda si vzít něco hezčího, spíše já přemýšlím o košili, tu dám k riflím, popř. vezmu černé kalhoty a je to ![]()
@sofka34 Aha, tak to jim někdo uvolnil rezervaci. Dneska jsem začala dělat seznam věcí a je toho nějak hodně. Bereš si sebou rychl. konvici a žehličku? Oblečení vidím podobně, jak píšeš.
@barevnakvetinka @siiimas holky děsíte mě, že už máte skoro nabaleno, já nemám nic, malou cestovní žehličku si určitě beru, teda jestli na ni bude místo
, konvici ne, nemám ani malou, na kafe si zajdu, na pokoj nakoupím minerálky
. Jen mě napadlo, že si stejnak do vlaku vezmu malou termosku na čaj, je to maličká jen na jeden hrníček, tak jestli by to bylo možné, tak u večeře bych si načepovala teplý čaj ![]()
@sofka34 já jedu 29.1. a jen na týden, takže nevím, zda se vůbec někam za kulturou vypravím…:-)
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jak to je, když máte zažádané 2 místa lázní. Mám si udělat rezervaci jak ve františkách, tak i v klimkovicích jako předběžnou rezervaci nebo to chodí jinak? Ani nevím, zda revizní doktor schválí jen jedny z nich nebo obě a pak můžu vybrat? Prosím poraďte. ![]()
@holoubatko Ahoj, zamlouvala bych hotel tam, kam chceš jet víc. Já jsem si radši napsala do žádosti jen Františkovy lázně. Někdo tu psal, že jsou nejlepší. ![]()
Ahoj holky. Dneska mi přišlo schválení z pojišťovny, pokoj mám rezervovaný na 5.2 v hotelu Savoy
nebudete tam některá taky? A nemáte náhodou někdo slevový kupon na první pobyt?
Take mi dneska prislo schvaleni z pojistovny, nemate nekdo prosim volny poukaz? ![]()
@Romana05 ahojky, my @siiimas @barevnakvetinka tam budeme od 29. 1., takže za týden se k nám přidáš ![]()
@MisaMisa07 píše:
Take mi dneska prislo schvaleni z pojistovny, nemate nekdo prosim volny poukaz?
Ozvi se mám
Holky mám taky jednu poukázku, napište mě do zprávy adresu a já pošlu.
@sofka34 píše:
@Romana05 ahojky, my @siiimas @barevnakvetinka tam budeme od 29. 1., takže za týden se k nám přidáš
Holky, já tam budu od 12.2, ale to Vy tam ještě týden budete, tak snad si něco necháte i pro mě.
![]()