Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@siiimas No chtěla bych jet v posledním možném termínu, což je 5.3. Ale jako dovolat se na hotel, to je opravdu nadlidský výkon. Hodinu si mě přehazovali z místa na místo a když už to vypadalo, že se to povede, tak to nikdo nebral…
![]()
@Janička 1211 tak to zkoušej, musíš se obrnit trpělivostí
tak to se tam nepotkáme, škoda.
@siiimas škoda no… Ale v práci toho bude v to dobu moc a nechci je v tom nechat…
![]()
@Janička 1211 jasně chápu, však uvidíš co ti v lázních řeknou až se dovoláš
@siiimas teď jsem koukala na ten hotel, tak to teda není žádná sláva. Chtěla bych jednolůžák, a ten asi mají jen ve třídě tourist, což bude nic moc… A všude docházet… No, ale zase se nebudu tolik nudit. A co bych mohle čekat, za ty peníze, že…
3.045,–
@Janička 1211 záleží co chceš, ja nechtěla nikam moc docházet, jelikož bude zima a rozpařená se honit na procedury sem nechtěla. však uvidíš
@siiimas No jo, tak Když mi to tak blbe udělali… Měnit hotel nebudu. Už tu někdo psal, že to stojí spoustu peněz.
@siiimas ahojky, děkuji za info, taky nechci nikde docházet, takže zvolím hotel jako ty, sice ten doplatek… ale co už, pojedu poprvé, tak si to chci užít, nebudu riskovat nějakou šílenou spolubydlící
. Já teda fakt nevím, jak to bude trvat mým lékařům, tak tam až tak brzy volat nechci, ale jak mi dají vědět, že to poslali na pojišťovnu, tak do lázní hned zavolám. Jela bych klidně fakt co nejdřív, třeba už i konec ledna. Kdy jedeš Ty?
@sofka34 Ahojky, nevím, jakou máš pojišťovnu, ale já byla podepsat papíry u dr 6.12. A 12.12. my odesílali dopis z lázní. Takže je to fofr. Nečekala jsem to tak rychlý, proto jsem si osobní zarezervonání prošvihla. Být Tebou, tak nečekám ![]()
@Janička 1211 dobře, moc děkuji - konečně jsem se zorientovala na jejich stránkách a určitě Adler, pokoj jednolůžk. buď Econom plus nebo Standard. Tak snad to všechno klapne ![]()
@sofka34 Ahoj, mám jet 29.1. a už před 14 dny byl volný v Adleru jen pokoj komfort. Zavolej tam co nejdřív.
@sofka34 ahojky, já jedu 29.1. a jak píšou holky, tak si tam určitě co nejdřív zavolej
@siiimas @barevnakvetinka holky, tak to máte fakt super, že se tam potkáte
já ještě asi budu muset s tím voláním počkat na první týden v lednu, kdy jedu na konzultaci, zda prvně lázně, pak stimulka, poté případná operace, nebo lázně nechat až po operaci. Ale tím, že je to můj poslední pokus IVF, tak bych ráda už i před tou stimulkou něco s mým tělem udělala a už potřebuji po tom ročním neustálém boji fakt vypadnout a odreagovat se. Tento termín holky by se přesně líbil i mě ![]()
@sofka34 Ahoj a co si zamluvit 2 nebo třetí týden v únoru, že bysme se tam potkaly? V lednu jim jen sděl, že ses rozhodla nejdřív pro lázně a stimulku, zamrazit prcky a pak operaci před transferem prvního mrazíka… Moc bych to neprotahovala, než všechno proběhne, bude transfer až někdy v červnu, červenci…
@sofka34 Ahoj a proč vlastně nejedeš spíš do Klimkovic? To máš za rohem…? Prý je to tam také dobré. Koukala jsem na jejich stránky a tam píší:
Gynekologická onemocnění: jodobromová voda rozrušuje zánětlivé výpotky a srůsty, které vznikají např. po gynekologických operacích v malé pánvi, má pozitivní vliv při bolestivé menstruaci, pomáhá léčit poruchy plodnosti a další gynekologické defekty.