Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky vaginální irigace a tampony jsou jen v Císařských lázních a na Adleru a pak všichni chodí do Plynových lázní na „zachudky“
@Drbna777 Ahoj, dneska to byl teda kolotoč. Do Gennetu pro Doporučení (paní Dr byla dost stručná, tak doufám, že to bude na pojišťovně stačit), pak k obvoďačce, ta to bude vypisovat po práci nebo večer, pak na gyndu pro kopii cytologie. Tam mi sestra řekla, že to nemá připravený, že si mám přijít zítra. Místo, aby udělala kopii hned když se střídají pacientky v ordinaci. Se z ní fakt picnu. Hlavně, že jsem tam volala. Prosím tě, je potřeba k vyřízení lázní i doporučení z gyndy od doktorky, nebo stačí z Gennetu? A co vše k tomu bylo potřeba než vyrazim na pojišťovnu? Ta cytologie ano? Co nějaký rentgen, EKG nebo tak něco…? Abych to vůbec do toho 29. stihla mít schválený… Nakonec mi vyšel tan Adler, paní mi hotel přepsala.
@barevnakvetinka ahojky, jj do lázní jedu kvůli otěhotnění. tak to je super že máš Adler, aspoň tam nebudu sama
a jaký máš pokoj? Jinka co se týče těch doporučení, tak já měla výpis z kliniky, pak doporučení od gyndaře a pak sem šla k obvoďákovi a ten mi napsal žádost a toto vše jsem nesla včera na pojiš´tovnu a tam mi řekli ať si za 14dní zavolám přímo do lázní zda už to tam mají schváleny
@siiimas Ahoj, v Adleru měli volný pokoj jen Komfort, tak pořád budu platit zhruba 6500,–, ale měla bych mít ty procedury aspoň v baráku…
Jak tu nikdo nepsal, tak jsem volala na OZP a tam mi paní řekla, že stačí to doporučení z Gennetu a vypíše to obvoďák, přidá jen vyšetření z krve. To mám naštěstí hotové. Takže zítra další obíhačka. A cílová stanice zdravotní pojišťovna.
@barevnakvetinka tak super, ještě zítra a máš to oblítaný. Tak doufám, že jí když mám pokoj economy plus, že budu taky v hlavní budově a ne někde bokem ![]()
@siiimas Na těch stránkách hotelu je to rozepsaný - kopíruji:
Pokoje Tourist Plus jsou s výhledem do dvora nebo do ulice B. Němcové. Nacházejí se ve vedlejší budově.
Pokoje Economy Plus disponují výše uvedeným vybavením, jsou menší rozlohy s výhledem do dvora.
Pokoje Standard jsou o něco větší než pokoje kategorie Economy Plus a nabízí výhled do lázeňského parku a do Poštovní nebo Husovy ulice.
Pokoje kategorie Komfort jsou větší a mají většinou balkón s výhledem převážně do lázeňského parku.
Takže bys měla být taky v hlavní budově…? ![]()
@barevnakvetinka já fakt nevím
, myslíš teda že je to v hlavní budově?
@siiimas píšou, že ve vedlejší budově jsou ty turistický. u ostatních to nepíšou, tak budeš v té hlavní, jen s mizerným výhledem. což je ale v zimě stejně jedno.
@barevnakvetinka výhled mi je jedno, hlavně že budu v hlavní budově. tak se tam potkáme ![]()
@siiimas Určitě jo
a když bys chtěla na balkon, tak přijdeš na návštěvu ke mě i se zimní bundou a botami a můžeš se jít kochat ![]()
@barevnakvetinka no tak skvělý
se těším
zatím sranda, ale už vidím jak budu stresovat co vše si zabalit ![]()
@siiimas Paní do telefonu něco říkala, že budou posílat, co si máme vzít sebou. V diskuzi to někdo nepsal? Já s lázněmi taky nemám zkušenost a ani moc s cestováním. 4 roky jsem nikde nebyla, co mám prcka. Taky jsem teď nějaká nabuzená, nejradši bych vyrazila hned
Dítě mám divoký
, tak to pro mě bude zasloužená dovolená. ![]()
@siiimas Ahoj, tak to mám taky na pojišťovně. Uvidíme, jestli mi pobyt schválí. Dám pak vědět. ![]()