Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jo holky teda já si tam příští týden zavolám a předběžně si zarezervuji pokoj. Přemýšlela jsem o Adleru, co myslíte?
Zkus to
Já jedu do FL prvně, takže nemůžu porovnávat. Vybrala jsem si podle popisu láz. hotelů na jejich webu a taky, že mamka byla v Savoy spokojená.
@siiimas ahojky, prosim tě, můžu se zeptat, jaký všechny papíry si vyběháváš?? Já mám jen z CARu a prijde mi, že je tam všechno…
Dík
@Janička 1211 no v CAR mi doktor řekl že mi žádost o lázně napíše můj gynekolog, ten mi zas řek, že musím k obvoďákovi a ten mě zas poslal ke gynekologovi. Takže papíry z CAR jsem odnesla opět ke gynek. a musí mi prý udělat prohlídku se stěrama a výsledky přý budou až kolem 25.11., jako neskutečný, ale co nadělám
Ahoj holky, musim se s Vámi podělit o moje zkušenosti.
Já mám endometriózu a kvůli ní neplodnost(srůsty, ucpane vejcovody, velmi nízkou rezervu vajíček, atd…).
V srpnu jsem podstupovala svoje první IVF. Neuspesne, byli pouze dvě vajíčka, ktera se nepodařilo oplodnit.
Hned po neúspěchu jsem se rozhodla, že pojedu do lázní.
Hned ten den co jsem se rozhodla jsem svému dr v CAR napsala email a ten den jsem měla od něj doporučení do lázní, kde napsal vše co mě trápí, i to že jsem dvakrát podstoupila laparoskopii kvuli cystam, srustum.
Přiložil k tomu manželův spermiogram, ze on je v pořádku.
Objednala jsem se ke své praktické lékařce která musí vyplnit žádost do lázní.
Praktická dr mi ho bez problémů vypsala, prilozila k tomu doporučení z CAR a spermiogram.
Přesně za 15 dnu mě přišel dopis z Frantiskovych lázní, kdy a kam přesně mám nástup.
No a teď jsem tady a je to tu super ![]()
![]()
@Merieta takto je super
doufám, že to dopadne i u mě tak uspěšně s těmi lázněmi
@siiimas jestli mi to pojišťovna schválí, tak bych chtěla jet v únoru.
@Janička 1211 Já budu mít papíry až koncem listopadu, ale chtěla bych jet už v lednu, no neví jestli to budu stíhat. a už máš zarezervovaný hotel?
Muzu se zkusenych zeptat na poukaz? Ten jsem odevzdala, recepcni se ptala, kdo mi ho dal, tak jsem rekla ze kamaradka…a ze pry to musi nejak overit. Nevite, co tim myslela?
@Merieta píše:
Ahoj holky, musim se s Vámi podělit o moje zkušenosti.
Já mám endometriózu a kvůli ní neplodnost(srůsty, ucpane vejcovody, velmi nízkou rezervu vajíček, atd…).
V srpnu jsem podstupovala svoje první IVF. Neuspesne, byli pouze dvě vajíčka, ktera se nepodařilo oplodnit.
Hned po neúspěchu jsem se rozhodla, že pojedu do lázní.
Hned ten den co jsem se rozhodla jsem svému dr v CAR napsala email a ten den jsem měla od něj doporučení do lázní, kde napsal vše co mě trápí, i to že jsem dvakrát podstoupila laparoskopii kvuli cystam, srustum.
Přiložil k tomu manželův spermiogram, ze on je v pořádku.
Objednala jsem se ke své praktické lékařce která musí vyplnit žádost do lázní.
Praktická dr mi ho bez problémů vypsala, prilozila k tomu doporučení z CAR a spermiogram.
Přesně za 15 dnu mě přišel dopis z Frantiskovych lázní, kdy a kam přesně mám nástup.
No a teď jsem tady a je to tu super![]()
A kde jste?
@daja626 na poukazu musí být doporučení od určité osoby, jmeno, adresa. Jinak nevím co tím myslela…
@Janička 1211 já se chystám tam tento týden volat, protože se bojím aby bylo místo. A asi bych chtěla hotel Adler a jednolůžkový, tak uvidím co mi nabídnou ![]()