Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
31.10.16 20:49

Tak sem napište klidne nejak maily, přes jaký vás tam najdu a není probém…,Jo nevíte někdo kudy se jde na to skupinové cvičení v bazenu do Aquafora :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.10.16 21:32

Mam zalozit tu fb skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.11.16 08:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
1.11.16 18:56

Ahoj holky, tak mě tak napadlo, jak je to v lázních s MS a procedury?? Mám kratší cykly takže to určitě vyjde… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.11.16 19:26

Proto jsou gynda lazně na měsíc. Procedury ti vyškrtají a kdyžtak dají jiné. Je to na dohodě s doktorem a sestričkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.16 21:01

Ahoj holky, jedu 20.11. úplně poprvé do lázní. Bude v tuto dobu někdo z vás ve FL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.11.16 07:28

Ahoj, taky jedu poprvé 20.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.11.16 07:31

Holky proč se nesmí ty bahenní tampóny při endometrióze? A čím je nahradí? Já chtěla do FL hlavně kvůli nim a tady jsem se dočetla, že s endo mi je nenapíšou. Já jí sice potvrzenou nemám, ale mám malé ložisko v pochvě, tak asi budou předpokládat, že bude všude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.11.16 16:47

Ahojky holky, tak čekám na papíry skrz ty lázně a snad mi to pak schválí. Chtěla jsem Vás poprosit, zaslala by jste mi pak některá slevový pouklaz do lázní? A co myslíte, mám si tam už zavolat a zarezervovat si pokoj? Nevíte od kdy mají v lázních otevřeno po novém roce? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.16 09:34

@siiimas Jestli mi ten poukaz dají, tak Ti ho klidně zašlu ;) Už počítám dny do odjezdu. Jinak já když jsem tam volala kvůli rezervaci, tak mi ji předběžně udělala až po tom, co mi návrh schválila pojišťovna (to jsem zjistila telefonicky dřív než mi to přišlo poštou). Pojišťovna pak poslala schválení i lázním a ti už mi poslali zvací dopis s nabídkou termínu a pokoje, na kterém jsme se předtím předběžně dohodli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.11.16 09:48

@Gingiberi děkuji ale poukaz už mám zařízený tady od jedné hodné paní :) aha, tak to asi raději počkám až mi to schválí pojišťovna. A nevíš kdy lázně otevírají po vánocích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.11.16 09:53

Já jsem si pokoj rezervovala ještě před tím, než mi to schválila pojišťovna. Sice to nevyšlo s nástupem, musím nastoupit už teď v neděli, místo 20/11, ale v hotelu to zařídili, jen se budu stěhovat v půlce pobytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.11.16 09:57

Tak já nevím holky, papíry pro pojišťovnu mám mít až koncem listopadu, strašně se to táhne u těch doktorů. Chtěla bych jet hned po novém roce, pokud by to vyšlo. Tak já si tam asi zavolám a přinejhorším to zruším, ne? A na jakým jste hotelu holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.16 10:36

Já mám Savoy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.11.16 11:01

Přesně tak, je to běžná praxe, co jsem se dočetla. Já budu na Pawliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí