Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Některý babičky jsou oblečený líp jak kdejaká mladá kočena. Budete se divit.
Jinak oblečení tam určitě nikdo neřeší. Jen do Sadovky je nutný společenský oděv. Ale to jsou tanečky pro starší generaci. ![]()
Holky, oblečení je mi tedy jasné. Ale co si vzít na procedury( zatím vůbec nevím jaké tam budu mít - jsem po slepáku, ale mám doporučeni z gyndy XI/3). V čem se tam chodí po Adleru, co na procedury, je potřeba župan, co ručníky…Jsem z toho úplně vedle, jedu poprvé. Prosím o každou radu ![]()
Tak děvčata, píšu si seznam co do kufru, abych na něco nezapomněla a musím říct, že budu asi jako stěhovák ![]()
Ahoj holky, jsem tu nova, ale diskuzi jsem četla kvůli lázním podrobne a moc mi pomohla
Dnes mi volala pani z Frantovek, ze mi spletla kolegyně pobyt a ze mam nastoupit již pristi nedeli
Jedu do Pawliku a jako nezkusena lazenacka jsem trochu nervozni… najdou se tu holky, ktere nastupuji v podobném termínu? Take jsem se chtela zeptat jestli nemáte nektera jeste poukaz na doplatek. Na oplátku nabízím poukaz do Aquapalace v Praze v Cestlicich pro celou rodinu, tak budu rada, kdyz to rychle vymenime ![]()
Ahoj holky, mám na vás pár dotazů. Hotel si vybíráte samy?? Podle čeho?? Které z Vás se už zadařilo?? Pročítala jsem diskuzi, našla jsem asi dvě holčiny. Ale samozřejmě jsem pročítala kvuli tipům na ubytování a takové ty základní info. Díky moc
Ahojky holky, múžete mi prosím říct, jak je to s lázněmi? Přemýšlím, že bych poprosila doktora aby mi je napsal, jestli to tak jde
jsem 3× po IVF a ani jednou se nám nezadařilo ![]()
@siiimas Ahoj, holky tady psaly, ze jim vetsinou napsal CAR lazne, nebo jejich gynekolog, dostaly komplexni lecbu na 21 dnu. Pak musis jit myslim do 3 mesicu na IVF aby to melo vysledky, ale psaly, ze 4 z 5 vzdy pak otehotnely
@Janička 1211 Ahoj, hotel si muzes vybrat sama ( nektere jsou bez doplatku, vic komfortu, vic doplatku, vse maji na strankach ) ale byvaji hodne obsazeny, vim, ze si holky rezervuji dopredu ikdyz to jeste nemaji schvalene od pojistovny.
@siiimas Určitě doporučuji požádat v CAR, příp. gynekologa (a pojišťovně doložit výsledky z IVF cyklů). Mám za sebou cca 10 let snažení, 5 neúspěšných IVF cyklů, dokonce mi jako poslední možnost doporučovali vajíčka od dárkyně. Šla jsem raději do lázní a do měsíce po návratu jsem otěhotněla přirozenou cestou. Na lázně, a to Františkovy, nedám dopustit ![]()
Ahoj Siiimas, mne lazne napsal muj gynekolog s kouzelnou větou, doporučuji lázeňskou peci před KET. Bohužel ET u me ani nešel kvůli hyperstimulaci. Dále napsal po několika operacích pro endometriozu a PCO. Pak obvodacka vypsala zadanku a hned za 3 dny schválené. Urcite za tim jdi, po trech IVF mas opravdu nárok. A jestli lazne pomohou? To napisu hned v prosinci
@Barbusak píše:
Ahoj holky, jsem tu nova, ale diskuzi jsem četla kvůli lázním podrobne a moc mi pomohlaDnes mi volala pani z Frantovek, ze mi spletla kolegyně pobyt a ze mam nastoupit již pristi nedeli
Jedu do Pawliku a jako nezkusena lazenacka jsem trochu nervozni… najdou se tu holky, ktere nastupuji v podobném termínu? Take jsem se chtela zeptat jestli nemáte nektera jeste poukaz na doplatek. Na oplátku nabízím poukaz do Aquapalace v Praze v Cestlicich pro celou rodinu, tak budu rada, kdyz to rychle vymenime
Jedu 30.10. do Adleru a taky jsem totálně nezkušená lázeňačka ![]()
@Barbusak držím palečky aby pomohly a pak dej vědět
my máme ještě jednoo mražáčka, ale ctěla bych nejdříve zkusit lázně a pak až KET. Snad by to tak mohlo jít. Pomáhají lázně i na růst sliznice, nevíš?
@siiimas mam to uplne stejne, nejdrive lazne a nynu stimuluju na Ket.Dam vědět jestli lazne pomohly. Ale jsou na všechno, vse se prokrvi a rozcvici, lázně jsou hlavne relax, pohoda klidek, tanecky, vinecko, prochazky a hodne odpočinku, moc verim v úspěch ![]()