Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
18.10.16 16:50

Některý babičky jsou oblečený líp jak kdejaká mladá kočena. Budete se divit. :lol: Jinak oblečení tam určitě nikdo neřeší. Jen do Sadovky je nutný společenský oděv. Ale to jsou tanečky pro starší generaci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.16 20:13

Holky, oblečení je mi tedy jasné. Ale co si vzít na procedury( zatím vůbec nevím jaké tam budu mít - jsem po slepáku, ale mám doporučeni z gyndy XI/3). V čem se tam chodí po Adleru, co na procedury, je potřeba župan, co ručníky…Jsem z toho úplně vedle, jedu poprvé. Prosím o každou radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.10.16 19:29

Tak děvčata, píšu si seznam co do kufru, abych na něco nezapomněla a musím říct, že budu asi jako stěhovák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.10.16 19:33

@moncaHK ja seznam mam v planu psát taky, ale oddaluju to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.10.16 16:59

Ahoj holky, jsem tu nova, ale diskuzi jsem četla kvůli lázním podrobne a moc mi pomohla :) Dnes mi volala pani z Frantovek, ze mi spletla kolegyně pobyt a ze mam nastoupit již pristi nedeli :roll: Jedu do Pawliku a jako nezkusena lazenacka jsem trochu nervozni… najdou se tu holky, ktere nastupuji v podobném termínu? Take jsem se chtela zeptat jestli nemáte nektera jeste poukaz na doplatek. Na oplátku nabízím poukaz do Aquapalace v Praze v Cestlicich pro celou rodinu, tak budu rada, kdyz to rychle vymenime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
23.10.16 08:55

Ahoj holky, mám na vás pár dotazů. Hotel si vybíráte samy?? Podle čeho?? Které z Vás se už zadařilo?? Pročítala jsem diskuzi, našla jsem asi dvě holčiny. Ale samozřejmě jsem pročítala kvuli tipům na ubytování a takové ty základní info. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.10.16 12:00

Ahojky holky, múžete mi prosím říct, jak je to s lázněmi? Přemýšlím, že bych poprosila doktora aby mi je napsal, jestli to tak jde :) jsem 3× po IVF a ani jednou se nám nezadařilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.10.16 17:53

@siiimas Ahoj, holky tady psaly, ze jim vetsinou napsal CAR lazne, nebo jejich gynekolog, dostaly komplexni lecbu na 21 dnu. Pak musis jit myslim do 3 mesicu na IVF aby to melo vysledky, ale psaly, ze 4 z 5 vzdy pak otehotnely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.10.16 19:46

@Janička 1211 Ahoj, hotel si muzes vybrat sama ( nektere jsou bez doplatku, vic komfortu, vic doplatku, vse maji na strankach ) ale byvaji hodne obsazeny, vim, ze si holky rezervuji dopredu ikdyz to jeste nemaji schvalene od pojistovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.10.16 21:44

@siiimas Určitě doporučuji požádat v CAR, příp. gynekologa (a pojišťovně doložit výsledky z IVF cyklů). Mám za sebou cca 10 let snažení, 5 neúspěšných IVF cyklů, dokonce mi jako poslední možnost doporučovali vajíčka od dárkyně. Šla jsem raději do lázní a do měsíce po návratu jsem otěhotněla přirozenou cestou. Na lázně, a to Františkovy, nedám dopustit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.10.16 21:59

Ahoj Siiimas, mne lazne napsal muj gynekolog s kouzelnou větou, doporučuji lázeňskou peci před KET. Bohužel ET u me ani nešel kvůli hyperstimulaci. Dále napsal po několika operacích pro endometriozu a PCO. Pak obvodacka vypsala zadanku a hned za 3 dny schválené. Urcite za tim jdi, po trech IVF mas opravdu nárok. A jestli lazne pomohou? To napisu hned v prosinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.10.16 07:57
@Barbusak píše:
Ahoj holky, jsem tu nova, ale diskuzi jsem četla kvůli lázním podrobne a moc mi pomohla :) Dnes mi volala pani z Frantovek, ze mi spletla kolegyně pobyt a ze mam nastoupit již pristi nedeli :roll: Jedu do Pawliku a jako nezkusena lazenacka jsem trochu nervozni… najdou se tu holky, ktere nastupuji v podobném termínu? Take jsem se chtela zeptat jestli nemáte nektera jeste poukaz na doplatek. Na oplátku nabízím poukaz do Aquapalace v Praze v Cestlicich pro celou rodinu, tak budu rada, kdyz to rychle vymenime :lol:

Jedu 30.10. do Adleru a taky jsem totálně nezkušená lázeňačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.10.16 08:59

@Magda656 @babo Holky děkuju za reakci. Objednám se k doktorovi a doufám, že mi je napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.10.16 09:02

@Barbusak držím palečky aby pomohly a pak dej vědět :) my máme ještě jednoo mražáčka, ale ctěla bych nejdříve zkusit lázně a pak až KET. Snad by to tak mohlo jít. Pomáhají lázně i na růst sliznice, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
24.10.16 09:48

@siiimas mam to uplne stejne, nejdrive lazne a nynu stimuluju na Ket.Dam vědět jestli lazne pomohly. Ale jsou na všechno, vse se prokrvi a rozcvici, lázně jsou hlavne relax, pohoda klidek, tanecky, vinecko, prochazky a hodne odpočinku, moc verim v úspěch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí