Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Susan23 píše:
@lostynka jsem proa vezmeme i @misku paráda uz jsme 3.
Já už tam na vas budu čekat, nastupují příští týden. Budu tam mit auto, takze pak něco podniknem. A nakonec nebudu v jeseniu, ale v Pawliku, včera mne volali a dali jinam.
@misku @Susan23 Tak to bude suprová dovča
Když už nemáme štěstí s otěhotněním, tak si to tam alespoň pořádně užijeme
Já mám být ubytovaná v Radbuze a už se to snažím nějakou dobu změnit na nějaký lepší lázeňský dům, tak doufám, že mi to ještě přehodí… Ale i kdyby ne, tak už se moc těším. ![]()
@lostynka ja bych mela byt v Jeseniu II, muzu zkusit zavolat at nas daji k sobe.Mam teda brat kolo? Lostynko beres si kolo nebo brusle? Kdyz tak mi pisni sz. ![]()
Ahoj holky mám někde taky poukaz kdo by měl zájem
nám lázně pomohly aniž bych do nich strčila nos
držím všem palce ![]()
Ahoj holky, dorazím 16.10. do Savoje. Kdy máte odjezd? Potkáme se tam ještě spolu? ![]()
Holky někde jsem četla, že pokud chci v lázních chodit do fitka nebo nějaké cvičení, třeba Mojžíšovou, pilates a tak, že si musím do lázní zavolat předem, aby mi to naplánovali do rozpisu. Jinak, že se mi prý může stát, že nebude volno a cvičit moc nebudu… Víte o tom?
@LevanduleKo v Klimkovicich to bylo automaticky, temer kazdy den Mojzisovka.Ale ve Frantiskach nevim, brala jsem to jako zaklad ![]()
@LevanduleKo Na stránkách lázní píšou, že nedílnou součástí léčebného plánu jsou také účinná cvičení, zaměřená na jednotlivé gynekologické indikace, jako je např. známé cvičení dle Mojžíšové., jinak já mám odjezd 31.10. ![]()
Mam poukaz na slevu 1000kč na první pobyt do Františkovych Lazní platí pro Imperial, Pawlik, Sawoy, Belvedere, Adler, Gothe(Maj, Otava),nebo Metropol. ![]()
Ahoj všem, tak já mám nástup 30.10. tak jsem na to zvědavá, ten měsíc bude asi nářez ![]()
Ahoj holky, tak mě také čekají lázně. Máte ještě některá poukaz na slevu? Děkuji