Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
6.6.16 18:54

@dandule81 Ahojky, kdy nastupuješ do Jeseniusu? Povedlo se ti sehnat něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.6.16 21:53

Ahojky já bych měla být v hotelu Jesenius od 28.6.-19.7. zatím jsem nic jiného nesehnala. Tak super, že se nás tam sejde víc, tak se pak můžeme všichni nějak domluvit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.6.16 23:20

@dandule81 Určitě bych chtěla, snad se nám to povede :D Jedu od zítřka za týden a nevím jak to tam bude s wifi tak potom asi přes telefon. A jaký ten Jesenius je? Máj je je fakt úlet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.6.16 09:30

@Janez na vyšetření se jde hned na začátku. U ME chtěla testy doktorka, která připravovala zadost o lázně, uz Nevím jestli to bylo součástí zadosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.6.16 09:41

@Janez na vyšetření se jde hned na začátku. U ME chtěla testy doktorka, která připravovala zadost o lázně, uz Nevím jestli to bylo součástí zadosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.6.16 22:30

@Janík H. jj můžeme si vyměnit tel. do zprávy a pak se nějak domluvit :-) když se nás bude chtít přidat víc, tím líp :-) Ten Jesenius asi taková klasika moc nevím, prý tam jsou nějaké pokoje zrekonstruované a něco prý hrůza, tak uvidím, kam mě šoupnou :D. A ten Máj to hradí vše pojišťovna, nebo tam taky chtějí nějaké doplatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.6.16 00:10

@dandule81 Určitě si napíšeme tel. :) Budu ti držet palce abys byla v tom lepším. Máj hradí pojišťovna. Chtěla jsem jednolůžkový pokoj a nabídli mi jedině v Máji za 9 tis. Později jsem si volala a nabídli Pawlik za 13 tis. Na to nemám tak budu muset vydržet v Máji ve dvoulůžkovém. Naštěstí s wc na pokoji. Jsou tam i pokoje se záchodem a sprchou na chodbě, ale to by člověk nakonec taky musel vydržet… hlavně aby nám pomohly procedury. Ještě zkoušej volat, někdo to muže zrušit a budeš mít štěstíčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.16 00:03

@Janík H. ok ještě si napíšem :-) taky přeju ať máš dobré ubytko a hlavně ať lázně pomohou :-) jinak jsem alespoň sehnala slevový kupon na ubytování, jedna hodná duše mi ho zaslala, tak jsem ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.6.16 19:45

Ahoj holky, pozítří už odjíždím. Budete se chtít sejít? Jestli ano, dejte vědět ať si na sebe můžeme napsat číslo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.6.16 21:43

@Janík H. Ahojky, posílám číslo do zprávy a můžeme se nějak sejít. :-) Ostatní budoucí spolulázenkyně :D se také můžeme ještě domluvit do zpráv na kontaktu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.6.16 09:35

Holky už jsme se domluvily s @dandule81 :D Přidáte se k nám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
14.6.16 12:05

Ahoj holky, já nejedu, odkládám svůj nástup do lázní zatím na neurčito. Jdu ještě zkusit IVF, tedy vlastně už jsem v procesu a zítra si jdu pro drobka. Tak si lázně užijte, pěně si tam odpočiňte ať se vrátíte plné silfyzickch i duševních, ať už tam jste s čímkoli. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.6.16 20:05

Ahojky holky, nemá některá volný poukaz na 1000,–Kč do František? Mamka jede poprvé. Moc děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.16 09:30

Ahoj holky, v neděli jsem přijela do Pawliku. Je tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.6.16 12:56

@8hannah8 ahojky já tam zrovna jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie