Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, začínám si pomalu štosovat seznam, co s sebou? Sice mám ještě víc jak měsíc čas, ale to uteče jako voda a nechci na nic zapomenout. ![]()
Ahojík, děvčata, mám poukaz na slevu 1000kč. Která jedete poprvé na léčbu,
pošlete mi zprávu a adresu do SZ. Pošlu ho.Byla jsem loni poprvé ve Františkách,
jsem dosud nadšená, velmi mi pomohly.
Ahoj, chystáte se některá v termínu 3.-24.7.? Mám rezervaci v hotelu Goethe ![]()
@Janík H. Tak super, první spřízněná duše
Já teda ještě čekám na schválení pojišťovnou, ale rezervaci už jsem udělala, protože jsem chtěla v termínu CZD ![]()
@trefulka To máš štěstíčko, mě tvrdili, že v Goethe nemají místo, prý jen v Máji. Jinak s tím seznamem, sepsala jsem si běžné věci na sebe, a pak na procedury jako plavky, pantofle k bazénu, oblečení a boty na cvičení a hlavně hyg. potřeby. Jako na delší dovču ![]()
@Janík H. Já jsem chtěla do Adlera, zkusím si tam ještě brnknout, kdyby se náhodou něco uvolnilo ![]()
Ahoj holky, nemáte některá poukaz do Františkových lázní? Mám rezervaci na konec června a jedu poprvé. Děkuji
Ahoj holky, já bych měla jet do frantovek koncem června, jen mi nabídli pouze jednolůžák s doplatkem skoro 8t. v hotelu Jesenius, což je celkem dost
jiná možnost asi není že, když mi paní v kanceláři sdělila, že nic jiného nemají volného? Také nemáte někdo prosím případně volný nějaký ten slevový poukaz?
A kdo tam jede podobný termín, mohly by jsme se případně domluvit na kafču ![]()
Pojišťovna moji žádost schválila, takže od 3.7. mě čekají 3 týdny
Perfektně mi to vychází, protože minulý týden jsem byla na LSK, kdy mi odstaranili ložiska endometriózy ![]()
Ahojky, no super, jak se všechny sesynchronizujeme, abysme se všechny potkaly? ![]()
Ahoj holky my máme jet 12.7.do Goethe..holky jen dotaz když dojedete vyšetřuje vás doktor jako třeba gynekolog?
a dnes volali z pojišťovny že chtějí doplnit odběry…taky jste to měli? jsem u vojenské ![]()
Příspěvek upraven 06.06.16 v 18:54