Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bibi13 tak to ja nevim.ja se objednala na nejbližší volny termin a ten byl od 24.2.ja to jeste schvalene nemam ale melo by to byt…nevis jak je to s nemocenskou po dobu lazni? kdo ji vypisuje?
@adny Tak to je super
třeba budeme spolu na pokoji, teda pokud nemáš jednolůžák. Já se schválení dozvěděla dneska…2.2. jsem podala žádost a 4.2. bylo prý schváleno a odesláno směr lázně. Neschopenku by ti měl vypsat, dle mého názoru, doktor, který psal žádanku. Mně jí psala obvodní doktorka. V pondělí se k ní chystám, tak budu vědět víc.
Ahoj, tak mi včera přišla sms z VZP, že mi schválili KLP, takže 6. března…holky, nevím s kým budu na pokoji, mám dvoulůžák. mohla bych se k vám když tak připojit? ![]()
@xhanik Ahojky, super…budeš v Adleru? Mám taky dvoulůžák, ale razím už 28.2. Koukám, že nás tam v březnu bude celkem dost holek. Na Modrým koníkovy si píšu se 2 holčinama, které taky v tomto termínu vyráží a tady už se taky tvoří pěkná skupinka
tak to je paráda ![]()
@Bibi13 @xhanik ahoj holky..to je supr. nás tam bude hafo…hele holky já mám jednolůžák takže u mě budou probíhat mejdany
už se těším…potřebuju si pořádně odfrknout..
Ahoj holky.tak já nakonec jedu až 28.2. teď mi volala paní z Adleru…
Neschopenku vypisuje lékař v lázních při příjmu, a v den odjezdu ji ukončuje.
Adny - Františkovy ne - jezdím většinou do Klimkovic s neurologickou diagnozou.
Ahoj holky, já jedu do Františkových lázní, pokud všechno dobře dopadne 27. 3. Ubytovaná budu v hotelu Goethe. ![]()
@Aluška82 Ahoj, konečně taky někdo jede v podobném termínu
až tam budeš, můžeme se potkat, určitě se budeme vídat na cvičení v Aquaforu ![]()