Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj najde se tady někdo kdo byl. nebo se hlavně chystá do lázní na začátku rok 2016 kvůli neplodnosti? ráda bych jela v lednu, nebo v únoru. Zajímá mě hlavně kde jste byly ubytované, zda jste měli jednolůžák nebo dvoulůžák, jak daleko je to na provedury… ![]()
Budu ráda za všechny vaše rady, postřehy, popřípadě volný poukaz na slevu ![]()
Ahoj, je tady rozjeta diskuze Frantiskovy Lazne 2015 myslim se jmenuje a holky tam pisou aktualne kazdy den, tak jukni, i s terminama na 2016
.uzij si to a hodne stesti ![]()
Ahoj Kapiko, já pojedu do františkových leden unor k vůli neplodnosti.
Ahoj holky, v roce 2014 jsem v lázních byla, nejdřív jsem měla obavy, co tam 3 týdny budu dělat a pak se mi nechtělo domů
tento týden mám v plánu vyběhat papíry a zažádat znova. Rada bych před dalším IVF podstoupila lázeňskou léčbu. Byla jsem v hotelu Pawlik a naprostá spokojenost
nechystate se některá v březen/duben?
Ahojky holky, já budu žádost posílat ve středu a prý za 10 dnů budu vědět. Jsem po 4 potratech a z toho 3 revizích (poslední minulý týden ve středu). Jelikož chceme jít do IVF a to můžu podstoupit až po 2ms od revize, což vychází na duben, tak bych ráda lázně absolvovala únor nebo březen. Bylo by super se tam s vámi, které jedete, sejít. Rezervovala jste si některá pobyt ještě před schválením lázní? A jaký hotel? A je lepší jednolůžák nebo dvoulůžák? Míša
Ahoj, zda Vás nějakou něco zajímá a chce se zeptat, tak neváhejte..Mám je za sebou už 2×.
2014/2015.Naprostá spokojenost. A možná i 2016… ![]()
@lázně2014 Ahojky,a pomohly lázně? No já zrovna řeším, že vůbec netuším, co vše si s sebou vzít, abych zbytečně netahala celou skříň nebo naopak, aby toho nebylo málo. V čem tam člověk nejčastěji chodí, jak je to s procedúrama a spřípadným volným časem. Jsou procedúry celý den, nebo jen dopoledne a odpo volno? Možná budu mít ještě průběžně další otázky. Díky za odpověď a přeji hezký den Míša
@Bibi13 Ahojky Míšo. Taky jsem řešila takové věci jako ty, ale teď už vím co a jak. V roce 2014/duben jsem byla po prvé ohledně neplodnosti, neprůchodnost P vejcovodu-L částečně. A diagnosticky určena Endimetrioza. S přítelem se snažíme 6 let, a to má spermie chovného bejka.No tak jsem dostala lázně, kde jsem bydlela v Beldeweru 1lůžkáč(6tis).Pokoj byl malý ale super. Procedury lítás všude okolo, takže nevýhoda na zimu. Většinou jsou od 7 do 15.30,kde máš většinou čas na obed či si skočit někam na kafe. A sobota je volnější, neděle je volná. No a po procedurach jsem chodila na procházky, je tam toho v okolí hodně a nebo jsem se valela v Aqači kam máš vstup od hotelu zdarma a nebo posilovna, či holky se kterým se tak dáš do kupy. Takže není možnost se nudit. A co se týče oblečení, tak je lepší víc, jelikož to opravdu užiješ. První rok jsem si toho vzala docela málo, Tak jsem ponaučena. No a minulý rok v září, jsem byla na hotelu Savoy taky 1 lužkáč (6tis) a opravdubomba, jelikož máš všechny procedury na hotelu, krom cvičení. A v hotelu je taky využití, jelikož má sice ač malý bazén a saunu zadarmo. A vyber z 5ti jídel a ve středu máš k snídani Šampaňské a další super akce. A aqaforum a posilovna je od hotelu zadarmo.
![]()
@lázně2014 Ahoj, když už si byla 2× tak případné další pojedes jako samoplatce? Mám info, že pojišťovna hradí 2× nebo už je to jinak?
Já byla na podzim 2014 a teď si je vyrizuji na brezen/duben tak uvidim jestli mi je daji. Byla jsem v Pawliku a super, vše blízko a výhoda dochazeni na procedury v zupanu ![]()
@Ameliie Ahoj,no to právě nevím, zda to dostanu na KPL.Ale chce mě tam poslat znova doktor, jelikož jsem byla 21.1 na operaci. A dle indikacniho seznamu, bych na to měla mít nárok. Ale záleží taky hodně na doktoru, jak to napíše. Příští pondělí jdu na kontrolu tak uvidím, zda je teda napíše. A jesli ano, tak hned si je budu zařizovat na březen a chtěla bych zas na Savoy, tam si taky županová víla. Jen irigace, cvičení a aqač docházím. Tak uvidím, ale byla bych ráda.
![]()
Ahojky, já bych měla mít nástup 6. března na 28 dní do hotelu Goethe. byla jsem tam minulý rok, tak jsem byla spokojená a do něčeho jiného jsem nešla, i když si kámoška taky moc pochvalovala Pawlik. tak když to vyjde můžeme společně někam vyrazit. měj se
Ahoj holky..já jedu do lázní od 24.2.do 16.3.do hotelu Adler..budete tam některá??taky ohledně neplodnosti.
@adny Ahojky, právě mi přišel e-mail se schválením lázní a nastupuji do Adlera od 28.2. do 20.3. Mám indikaci infertilitu.
@Bibi13 tak to je supr. To bychom se tam mohly seznamit
budu se těšit ![]()
@adny No určitě jsem pro
Jinak já měla za to, že se nastupuje vždy v neděli? Ale tak zase je fajn, že to tam můžeš očíhnout a pak budeš mazák a vysvětlíš co a jak ![]()