Františkovy lázně - 2016

1076
2.11.15 09:07

Františkovy lázně 2016

Ahoj najde se tady někdo kdo byl. nebo se hlavně chystá do lázní na začátku rok 2016 kvůli neplodnosti? ráda bych jela v lednu, nebo v únoru. Zajímá mě hlavně kde jste byly ubytované, zda jste měli jednolůžák nebo dvoulůžák, jak daleko je to na provedury… :think:
Budu ráda za všechny vaše rady, postřehy, popřípadě volný poukaz na slevu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4492
2.11.15 09:24

Ahoj, je tady rozjeta diskuze Frantiskovy Lazne 2015 myslim se jmenuje a holky tam pisou aktualne kazdy den, tak jukni, i s terminama na 2016 :mavam:.uzij si to a hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.12.15 08:49

Ahoj Kapiko, já pojedu do františkových leden unor k vůli neplodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
10.1.16 14:49

Ahoj holky, v roce 2014 jsem v lázních byla, nejdřív jsem měla obavy, co tam 3 týdny budu dělat a pak se mi nechtělo domů :-) tento týden mám v plánu vyběhat papíry a zažádat znova. Rada bych před dalším IVF podstoupila lázeňskou léčbu. Byla jsem v hotelu Pawlik a naprostá spokojenost :-) nechystate se některá v březen/duben?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.1.16 15:15

Ahojky holky, já budu žádost posílat ve středu a prý za 10 dnů budu vědět. Jsem po 4 potratech a z toho 3 revizích (poslední minulý týden ve středu). Jelikož chceme jít do IVF a to můžu podstoupit až po 2ms od revize, což vychází na duben, tak bych ráda lázně absolvovala únor nebo březen. Bylo by super se tam s vámi, které jedete, sejít. Rezervovala jste si některá pobyt ještě před schválením lázní? A jaký hotel? A je lepší jednolůžák nebo dvoulůžák? Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.1.16 19:27

Poradím co a jak..

Ahoj, zda Vás nějakou něco zajímá a chce se zeptat, tak neváhejte..Mám je za sebou už 2×.
2014/2015.Naprostá spokojenost. A možná i 2016… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.1.16 12:13

@lázně2014 Ahojky,a pomohly lázně? No já zrovna řeším, že vůbec netuším, co vše si s sebou vzít, abych zbytečně netahala celou skříň nebo naopak, aby toho nebylo málo. V čem tam člověk nejčastěji chodí, jak je to s procedúrama a spřípadným volným časem. Jsou procedúry celý den, nebo jen dopoledne a odpo volno? Možná budu mít ještě průběžně další otázky. Díky za odpověď a přeji hezký den Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.1.16 15:11

@Bibi13 Ahojky Míšo. Taky jsem řešila takové věci jako ty, ale teď už vím co a jak. V roce 2014/duben jsem byla po prvé ohledně neplodnosti, neprůchodnost P vejcovodu-L částečně. A diagnosticky určena Endimetrioza. S přítelem se snažíme 6 let, a to má spermie chovného bejka.No tak jsem dostala lázně, kde jsem bydlela v Beldeweru 1lůžkáč(6tis).Pokoj byl malý ale super. Procedury lítás všude okolo, takže nevýhoda na zimu. Většinou jsou od 7 do 15.30,kde máš většinou čas na obed či si skočit někam na kafe. A sobota je volnější, neděle je volná. No a po procedurach jsem chodila na procházky, je tam toho v okolí hodně a nebo jsem se valela v Aqači kam máš vstup od hotelu zdarma a nebo posilovna, či holky se kterým se tak dáš do kupy. Takže není možnost se nudit. A co se týče oblečení, tak je lepší víc, jelikož to opravdu užiješ. První rok jsem si toho vzala docela málo, Tak jsem ponaučena. No a minulý rok v září, jsem byla na hotelu Savoy taky 1 lužkáč (6tis) a opravdubomba, jelikož máš všechny procedury na hotelu, krom cvičení. A v hotelu je taky využití, jelikož má sice ač malý bazén a saunu zadarmo. A vyber z 5ti jídel a ve středu máš k snídani Šampaňské a další super akce. A aqaforum a posilovna je od hotelu zadarmo. :jazyk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
1.2.16 08:05

@lázně2014 Ahoj, když už si byla 2× tak případné další pojedes jako samoplatce? Mám info, že pojišťovna hradí 2× nebo už je to jinak?
Já byla na podzim 2014 a teď si je vyrizuji na brezen/duben tak uvidim jestli mi je daji. Byla jsem v Pawliku a super, vše blízko a výhoda dochazeni na procedury v zupanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.2.16 12:49

@Ameliie Ahoj,no to právě nevím, zda to dostanu na KPL.Ale chce mě tam poslat znova doktor, jelikož jsem byla 21.1 na operaci. A dle indikacniho seznamu, bych na to měla mít nárok. Ale záleží taky hodně na doktoru, jak to napíše. Příští pondělí jdu na kontrolu tak uvidím, zda je teda napíše. A jesli ano, tak hned si je budu zařizovat na březen a chtěla bych zas na Savoy, tam si taky županová víla. Jen irigace, cvičení a aqač docházím. Tak uvidím, ale byla bych ráda. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.2.16 22:18

Ahojky, já bych měla mít nástup 6. března na 28 dní do hotelu Goethe. byla jsem tam minulý rok, tak jsem byla spokojená a do něčeho jiného jsem nešla, i když si kámoška taky moc pochvalovala Pawlik. tak když to vyjde můžeme společně někam vyrazit. měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.2.16 11:43

Ahoj holky..já jedu do lázní od 24.2.do 16.3.do hotelu Adler..budete tam některá??taky ohledně neplodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.2.16 08:38

@adny Ahojky, právě mi přišel e-mail se schválením lázní a nastupuji do Adlera od 28.2. do 20.3. Mám indikaci infertilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.2.16 12:24

@Bibi13 tak to je supr. To bychom se tam mohly seznamit ;) budu se těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.2.16 12:28

@adny No určitě jsem pro ;) Jinak já měla za to, že se nastupuje vždy v neděli? Ale tak zase je fajn, že to tam můžeš očíhnout a pak budeš mazák a vysvětlíš co a jak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí