Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karinml jsem moc spokojená..strava vynikající..jediné…nejde nám do pokoje sluníčko a nemáme balkon..ale denně si peru a zatím mi prádlo schne…pokoj je velký..ba pokoji je i WC a sprchový kout…malá lednice..takže spokojenost…
@Romana65 Díky moc, myslím si, že v září si toho sluníčka už mnoho neužiju. Přeji příjemný pobyt a hlavně to zdravíčko
![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kde můžu poukaz získat a zda platí ve všech hotelech. Moc děkuju za odpověď
@cirdice poukaz platí v hotelech společnosti Františkovy Lázně a. s.
Jestli chcete pošlu vám poukaz na slevu 1000,–Kč. Dostala jsem ho loni v listopadu, když jsem byla ve Fr. lázních v hotelu Pawlik. Má platnost rok a klidně ho daruji. Jenom mi musíte poslat nadepsanou obálku se známkou.
Mam jeste taky volný poukaz na slevu 1000 Kč. Pokud jedete do František poprvé, napište mi do soukromé zprávy vaši adresu a zašlu vám jej zdarma poštou.
Ahoj já bych měla jet 23.10. jestli mi to teda pojišťovna schválí ![]()
Ahoj všem, taky jedu v zari do Frantisek z Ostravy, chtěla jsem do Klimkovic, ale co uz.Mam nastup v nedeli 25.9. do hotelu Jesenius II. Byla jste tam některá? Pisou, ze mam doplatek 3255,– ale mela bych mit sprchu na pokoji. Rada poslu obalku se známkou za slevu na pobytu.:) jsem z toho jeste takova na vazkach, ale i se začínam trochu tesit.Jen ta falk je hrozná. Ma cenu si brat kolo na vylety po okoli? Jde ho nekam uschovat?
@Susan23
Taky budu v tu dobu v Jeseniu II, takze se tam potkáme. Mám jeste poukaz na slevu z loňska, takze ti ho bud mohu zaslat poštou nebo ti ho předám na místě. Poukaz se musí odevzdat hned pri příjezdu na recepci. Posli mi kdyz tak svou adresu do soukrome zpravy. A kolo si klidně vem, já budu mit sebou brusle. Misa
@misku je super, bala jsem se ze tam budu sama S cim tam jedes? Jak tam pojedes? Uvazuju nad vlakem Pendolinem je to 6 hodin. A tim pádem za mnou bude moci chlap prijet treba na vikend
a pak pro me prijede Zacinam se mozna i trochu tesit, slevovy poukaz uz mam zajisteny, diky jsi hodná.
@lostynka ano jedu asi tim Pendolinem primo ze Svinova do Frantovek ![]()
@misku jenze pokud pojedu vlakem tak nevim jak vystoupim s kufrem a kolem z vlaku?
@Susan23
Tak bych ti od vlaku kdyz tak pomohla. Neni to daleko.
@Susan23 Ahojky, tak to je super! Já teda ještě doufám, že do vlaku nenastoupím - čekám na výsledky 2 IUI, ale tuším, že to neklapne a tak si alespoň užiju lázně. Taky pojedu pendolínem tuším v 7:14. Tak bychom se mohly domluvit a cestovat společně. Co ty na to? ![]()