Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
můžete mi prosím některá poradit, zda můžu využít slevový kupón, pokud jsem byla v lázních naposledy před 20 lety? děkuji za odpověď a zároveň za případné nabídky kupónu. Jedu do František 3.4.2016. Děkuji za odpovědi.
@Růžidlo Dobrý den, myslim, že nejpřesnější informace Vám dají na infolince, jsou tam ochotné, tak tam zkuste zavolat
359604504.
Děkuji, už vím, jak to je. Nárok na kupón má i ten, kdo nebyl v lázních po roce 2009. Děkuji
Ahojky jedete někdo do lázních květen -červen?
Příspěvek upraven 06.04.16 v 11:59
Ahojky nikdo květen -červen?
Příspěvek upraven 06.04.16 v 12:00
@Leník 12
Ahoj, v pondělí jdu odnést žádost, tak doufám, že mi jí schválí. Jinak už mám zarezervovaný pokoj na Pawliku 5.6-29.6. ![]()
Ahoj holky, často čtu příspěvky, hlavně ohledně ivf, které nás čeká. Dnes jsem se zaregistrovala, hledám parťačku do Františkových lázní po operaci slepáku a revizi malé pánve. Nemám na výběr, jediný volný termín prý 14.6.-12.7. ve dvoulůžkovém pokoji v Máji. Nejedete některá taky tak?
Ahoj holky, jedu také do František 26.6. nastupuji, hotel Pawlik. Najdu tady parťačku? ![]()
Ahojky, tak už jsme 3 na podobný termín
Lenik jede 5.6. a já 14.6.
@Janík H. spolu se tam potkáme s „týdenním“ zpožděním, ale @Leník 12 minu. To nevadí,
můžeme se potkat. ![]()