Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dandule81 píše:
@8hannah8 ahojky já tam zrovna jedu.
Budu v vedle v Jeseniusu tak se můžeme sejít
Ahoj holky, jedeme s manželem na dovolenou po Čechách a na 4 dny budeme ubytovaný ve Františkovejch, tak jsem si říkala, že toho využiju a i na těch pár dní, zkusím nějakou tu proceduru aspoň slatinovou koupel. První pokus na Gennetu v květnu nám nevyšel a další bude v srpnu nebo září. Jaký prameny Vám doporučovali pít na podporu plodnosti?
Ahoj holky, tento týden jsem přijela z Františkovek a mám slevový poukaz na ubytování. Jedete některá poprvé?
Ahojky, Janík H. já jedu do FL poprvé. Pokud bys byla tak hodná a zaslala mi slevový poukaz byla bych ti moc vděčná. ![]()
O mimi se snažíme rok a půl a zatím se mu k nám nějak nechce. Před pár lety jsem prodělala rakovinu štítné žlázy, takže si někteří lékaři myslí, že tady je zakopaný pes. ![]()
Slyšela jsem, žře 4 z 5-ti děvčat, které navštíví lázně otěhotní, tak snad se to povede. ![]()
Jedu 2.8.do hotelu Goethe - Máj. Jsem onkologický pacient. Není tady někdo, kdo jede ve stejném termínu? Děkuji moc za odpověď.
Dobrý večer, můj kamarád má slevový poukaz na ubytování. Jede tady někdo, kdo
jede do Frantovek poprvé? Zprávu, prosím do SZ, díky.
Mám slevový poukaz do Frant. Lázní. Tak kdo jedete poprvé, ráda poukaz pošlu! ![]()
Ahojky děvčata, nejede někdo z vás do Františků 25.9? Jsem z Ostravy. ![]()
Ahoj Lostynko to je škoda já jedu 23.10. a jsem taky z Ostravy ![]()
A nejede teda někdo v tento termín.
Ahoj děvčata. Chtěla bych se zeptat na slevový kupon. V jaké je ceně? Já jedu do lázní 20.09., takže kdo jede, můžem se potkat ![]()
@karinml pošlete mi prosím adresu a já Vám poukaz pošlu. Budete mít 1000Kč slevu na ubytování…
@Romana65. Děkuji, ale nevím jestli by mi k něčemu byl. Jsem na hotelu, kde bych neměla snad nic platit. Chtěla jsem jednolůžák, ale doplatek 9000 Kč je pro mě moc.Tak jsem musela vzít dvoulůžák. Děkuji ![]()
@Romana65 Chtěla bych se zeptat, jak jste byla spokojená s ubytováním. Asi budu tam jak vy. Díky ![]()