Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začínám se děsit, ale tak společenské šaty a lodičky snad brát nemusím ![]()
@Lindik7 zalezi na tobe
staci kozacky, kdyz tak. Ale do divadla nemusis, ale uz je tu fakt zima, tak pokud na prochazky, tak dobre obleci ![]()
Já jsem z Kolína, původně jsem také měla jet pendolinem, ale nakonec, jedu jen rychlikem přes Cheb. Nějaké holky tady nebo na jiných diskuzích psaly, že konvici na pokoj doporučují. Já musím pít speciální čaj ráno nalačno a večer znovu, a kdo ví, jak a kde bych si ho mohla uvařit. No když to nepůjde, tak budu muset nějak vyřešit, ale stejně si ji vezmu. A zimní bundu? Dobrá, dobrá, už jsem ji vyndala z podpostele a balím ji s sebou. ![]()
Teplého, sportovního oblečení mám dost, horší to bude s tím společenským ![]()
Jak to tady tak poslouchám, já si snad ještě půjdu zítra koupit nějaké zimní šatičky ![]()
@Lindik7 No tak to jsme na tom stejně, vzít si něco společenského, aby se to dalo nosit v 10°C také moc nemám, tedy spíš nic nemám, je přesnější definice. ![]()
Já taky ne, asi to ty babičky budou muset zvládnout, že nedodržíme společenský oděv
![]()
Holky a jak je to s procedurama, v kolik tak asi jsou? ja zadny spolecensky tahat nemusim, budu na pokoji s mimcem
to bude zabava 4 tydny, ale vy si to poradne uzijte, co tady holky pisou, tak je to opravdu relax
Jak psala Susan23 je tady pořádná kosa, takže čím víc zimního oblečení tím líp
a jinak Pendolinem je to v pohodě já s ním taky jela z Olomouce, cesta celkem utekla ![]()
Ahoj holky, jedu do Františkových lázní termín 30.10.-20.11. do hotelu Jesenius. Chtěla jsem se zeptat jak jste byly spokojené a co se Vám tam líbilo nebo ne. Mám z toho trošku strach, nevím co mne čeká. Začínám být nervózní. Co si vzít s sebou a tak. Moc budu ráda za jakoukoliv radu. Děkuji ![]()
Na začátku dají přesný rozpis procedur, které jsou třeba i v 15,ale sestřičky jsou rády když se to oběhá co nejdřív, pokud to není cvičení nebo fyzioterapie popř. masáž
taky jsem měla strach, ale je to tu fakt super, jediné co doporučuju je opravdu to teplé oblečení ![]()
Ahoj holky, jedu do Adleru 30.10. Vůbec nevím, co všechno si mám vzít s sebou. Co potřebuji, jaké procedury mě čekají. Nemáte některá ještě kupon na první pobyt, prosím?
Příspěvek upraven 17.10.16 v 00:24
@moncaHK píše:
Ahoj všem, tak já mám nástup 30.10. tak jsem na to zvědavá, ten měsíc bude asi nářez
Já taky 30.10. A kam? Odkud pojedete?
@Lisry Jedu z Hradce Králové směr Praha a pak FL
jinak budu na Royalu