Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
28.2.16 20:01

Dobrý večer, nepřebývá někomu tisícikorunový slevový poukaz do Frant. Lázní? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.3.16 11:15

Slza štěstí

Tak se musím pochlubit, jelikož jsem štastná jak blecha :dance: :pankac:.Tak mám schváleno a jupí jedu také. Takže 6.3 budu sedět v Pendolínu a 10.36 hurá za františkem…
Tedy jestli se něco n.p.s.re…Tak se třeba někam vyrazíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.3.16 11:23

Tak to je super! Já pořád čekám na vyjádření pojišťovny. Jak ti to dali vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.3.16 12:01
@lanalane píše:
Tak to je super! Já pořád čekám na vyjádření pojišťovny. Jak ti to dali vědět?

Já jsem si tam sama volala. A kde to máš ty na pojištovně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.3.16 13:21

Mám to na vzp v Praze, ve středu mi volali kvůli doplnění, tak jsem to tam obratem poslala, ale samozřejmě jsem se nezeptala jak mi dají vědět o schválení. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.3.16 13:26
@lanalane píše:
Mám to na vzp v Praze, ve středu mi volali kvůli doplnění, tak jsem to tam obratem poslala, ale samozřejmě jsem se nezeptala jak mi dají vědět o schválení. :roll:

Tak bych neváhala a hned volala.!!T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.3.16 09:57

Hurá! Mám je schválené!

Příspěvek upraven 04.03.16 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.3.16 10:49
@lanalane píše:
Hurá! Mám je schválené! Nástup 27. března do Adlera :D
:? No parádaa jak ses to dozvěděla? To jsi tam volala a nnebo už ti přišel zvací dopis?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.3.16 11:57

Napsala jsem email, ale v ten den mi přišel dopis :) Ale v mém případě celý proces,,lázní" byl opravdu maraton :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.3.16 15:31
@lanalane píše:
Napsala jsem email, ale v ten den mi přišel dopis :) Ale v mém případě celý proces,,lázní" byl opravdu maraton :?

Tak to jsme na tom stejně, kolotoč s dobrým koncem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.3.16 15:34
@Janik201 píše:
Ahoj holky :mavam: já nastupuji 6.3. - 3.4.do Pawliku do budovy B.. Už se pomalu balím a mám z toho hlavu v pejru, protože jedu poprvé a nevím co všechno sebou. :nevim:Chtěla jsem se poptat nemáte některá z vás dobrých duší ještě nějaký volný poukaz na 1000,– když někdo jede poprvé? Doplácím hafo peněz a moc by mi to pomohlo. :)

Tak co, už se balíš? Já pomalu začínám, jen mám hlavu v pejru z těch 4 týdnů a počasí. Takže na potřetí do lázní nevím co a kolik sebou? Babo rad?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.3.16 16:57

@lázně2014 Ahojky, Jojo už pomalu balím, a s oblečením jsme na tom obě stejně, beru si jarní a zimní věci, protože počasí se mění každý den, jen doufám že se mi to do těch dvou kufrů vejde :lol: ale už se strašně moc těším na tu pohodu a relax od všech starostí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.3.16 10:36

Ahojky děvčata. Tento týden je tu šílená zima ale od víkendu by se snad melo oteplit. Jinak je to tu skvěle…jsme tu banda zatím 7 holek a na nudu ještě nebyl čas. Doma jsem si říkala jak budou tři týdny dlouhé a ted máme s holkama pocit ze to bude malo. PS…lázeňských svihaku je tu opravdu plno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.3.16 18:30

Slevový kupón

Pokud má někdo zájem o slevový kupón na 1000 Kč na první pobyt v lázních, ozvěte se do zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.3.16 19:57

@Bibi13 takže jaké oblečení jarní nebo ještě zimní? připadá mi, že mi pořád něco chybí a přitom mám plný kufr.
a kolik těm lázeňským švihákům je let v průměru? 65? :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí