Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@siiimas a to si musím zarezervovat když mám komplexní péči? Vůbec nevím co dál
jestli mi pošlou dopis z lázní, nebo si mám volat.
@Drbna777 píše:
Jak je ve FL?
Ahojky, je to tady moc fajn, jen kdyby nebyla taková zima.:-) Našla jsem fajn holky, takže je pořád co dělat a kam chodit, samotné by mě to tady nebavilo. Ale už se mi to krátí a domů se těším, i když to leháro skončí.:-)
@najka.bohy já si to rezervovala, protože chci jet co nejdřív. Být tebou tak si tam zavolám.
@najka.bohy ahoj, mě poslali dopis rovnou už z FL, ze mám schváleno i s termínem a konkrétním hotelem. Jestli chceš poslat poukaz na 1000,– slevu na ubytování tak mě do zprávy napis adresu
Jinak to bylo ve FL super a jela bych znovu ![]()
@Merieta já bych jela hned také, úžasný relax a zbylo par dobrých kamarádek
@Merieta tak to jsem zvědavá kdy mi dopis dojde. Zatím došel jen z pojišťovny. Můžu se zeptat na co ten poukaz, když mám komplexní péči? Vím, že tam je nějaké ubytování zdarma a pak třeba když chci pokoj jen pro sebe, tak něco málo se připlácí.
@najka.bohy
Je to sleva 1000,– kdybys doplacela pokoj.
Mě třeba oni sami určili, že budu v apartmá a tam byl doplatek 4200,– a sleva 1000,– je pěkná ![]()
Ahoj, jsem tu nová.
Chystám se do lázní nejlépe od 29.1., tak snad to vyjde. Psala jsem teď mail do CAR, aby mi doktorka napsala doporučení. Za poslední rok 4× KET a ani jednou to nevyšlo. Po lázních bych chtěla na druhé IVF. To lejstro - návrh na lázeňskou péči má obvoďák u sebe, nebo musím také na pojišťovnu?
Podle čeho vybíráte hotel? Aby se dalo přecházet jen v župánku? ![]()
Jak se řeší procedury, když má ženská menzes? To se taky může do vany? Snažim se to naplánovat do období, kdy nebude, ale člověk nikdy neví, může se to posunout…
Dívala jsem se na stránky OZP, kde jsem vedená a tam píší jen o lázeňské rehabilitační péči po operacích. Doufám, že tedy schvalují i lázně pro neplodnost. Má tu někdo, kdo jede do lázní nebo už tam je, také OZP?