Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak mám rezervaci od 29.ledna v hotelu Savoy. Bude tam v tuto dobu některá z vás?
@Merieta Ahoj, můžu tebe nebo někoho, kdo nabízí poukaz na ubytování, požádat o zaslání? V Savoyi to bude pálka. Moc moc děkuji ![]()
@barevnakvetinka ahojky já se chystám od 29.1. do lázní, ale mám hotel Adler ![]()
To je takřka za rohem. Gynekologické procedury budete mít obě NS Adleru
@siiimas Ahoj, to nevadí, můžem se tam někde srazit po procedurách ![]()
Já doufám, že budou procedury v Savoyi, abych nemusela lítat do mrazu ![]()
@barevnakvetinka no tak super. a nepojedes vlakem?
já jo a mám docela strach ![]()
@siiimas Ahoj, já doufám, že mě manžel odveze autem. Ty víš něco o tom, kde jsou gynek. procedury? Jestli je to v Adleru, tak proč mi paní v lázních do telefonu říkala, že v župánku se chodí na procedury v Savoy a Pawliku? A ptala se, jaká je indikace k pobytu… Kvůli tomu si připlácim o 2 tisíce víc…
@barevnakvetinka myslím, že procedury jsou v Pawliku a v Adleru. Já si příplácím za jednolůžkový pokoj (5tis.)
@siiimas Já tam zkusim ještě zítra zavolat, jestli je ještě volno v Adleru. Něco ale říkala o tom, že se platí za změnu 500,–. Nevím, jestli za první nebo až druhou…
No to zas budu za blbce.
Měla jsem málo času na prostudování všech stránek hotelů. Se synáčkem doma se nedá nikam volat, strašně zlobí.. ![]()
@barevnakvetinka jé máš doma prcka? aspoň se nenudíš
já taky volala 2×, ale ještě v ten den, tak jsem nic neplatila, taky jsem měnila hotel, původně mi nabídli taky Savoy, ale chtěla jsem jednolůžkový a tam to vycházelo dráž, tak jsem to změnila na Adler pokoj Economy plus, tak uvidím ![]()
@siiimas Jo tak to je fajn, snad to ta paní přežije a já nebudu muset platit nic navíc. Radši tam zavolám hned ráno ![]()
Prcka máme z druhého IVF, čerstvý transfer. Jedeš do lázní kvůli otěhotnění? Miminko je fajn asi do 1,5 roka
, pak to začne
. Možná bych teď měla nárok i na nějaké psychiatrické lázně
Závidím holkám, co mají hodnou holčičku ![]()