Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
4.12.16 17:29

@barevnakvetinka já mám ozp a vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.16 13:06

Ahoj, tak mám rezervaci od 29.ledna v hotelu Savoy. Bude tam v tuto dobu některá z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.16 13:11

@Merieta Ahoj, můžu tebe nebo někoho, kdo nabízí poukaz na ubytování, požádat o zaslání? V Savoyi to bude pálka. Moc moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
5.12.16 13:56

@barevnakvetinka nápis SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.16 14:36

@Drbna777 Co to znamená Nápis SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
5.12.16 16:07

At napises soukromou zprávu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.12.16 17:05

@barevnakvetinka ahojky já se chystám od 29.1. do lázní, ale mám hotel Adler :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
5.12.16 18:11

To je takřka za rohem. Gynekologické procedury budete mít obě NS Adleru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.16 18:46

@siiimas Ahoj, to nevadí, můžem se tam někde srazit po procedurách :)
Já doufám, že budou procedury v Savoyi, abych nemusela lítat do mrazu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.12.16 19:17

@barevnakvetinka no tak super. a nepojedes vlakem? :) já jo a mám docela strach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.16 19:47

@siiimas Ahoj, já doufám, že mě manžel odveze autem. Ty víš něco o tom, kde jsou gynek. procedury? Jestli je to v Adleru, tak proč mi paní v lázních do telefonu říkala, že v župánku se chodí na procedury v Savoy a Pawliku? A ptala se, jaká je indikace k pobytu… Kvůli tomu si připlácim o 2 tisíce víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.12.16 20:01

@barevnakvetinka myslím, že procedury jsou v Pawliku a v Adleru. Já si příplácím za jednolůžkový pokoj (5tis.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.16 20:07

@siiimas Já tam zkusim ještě zítra zavolat, jestli je ještě volno v Adleru. Něco ale říkala o tom, že se platí za změnu 500,–. Nevím, jestli za první nebo až druhou… :roll: No to zas budu za blbce. :roll: Měla jsem málo času na prostudování všech stránek hotelů. Se synáčkem doma se nedá nikam volat, strašně zlobí.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.12.16 20:15

@barevnakvetinka jé máš doma prcka? aspoň se nenudíš :) já taky volala 2×, ale ještě v ten den, tak jsem nic neplatila, taky jsem měnila hotel, původně mi nabídli taky Savoy, ale chtěla jsem jednolůžkový a tam to vycházelo dráž, tak jsem to změnila na Adler pokoj Economy plus, tak uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.16 20:47

@siiimas Jo tak to je fajn, snad to ta paní přežije a já nebudu muset platit nic navíc. Radši tam zavolám hned ráno :)
Prcka máme z druhého IVF, čerstvý transfer. Jedeš do lázní kvůli otěhotnění? Miminko je fajn asi do 1,5 roka :), pak to začne :lol:. Možná bych teď měla nárok i na nějaké psychiatrické lázně :lol: Závidím holkám, co mají hodnou holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí