Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.16 09:12

@barevnakvetinka děkuji :). Já bych se na tu operaci ráda vybodla, byla by to už třetí, ale tehdy, před 4 roky, jsem byla čerstvě po laparce a hned 1. IVF se povedlo, ale bohužel mimi to v 8. týdnu vzdalo. Pak jsem sbírala odvahu 3 roky do dalšího boje, takže 2× IVF, 3× KET a nic se nechytlo, tak mě napadlo, jestli tehdy tomu nepomohlo to, že jsem byla čerstvě po laparce. Někdo někde psal, což mi přišlo logické, že endoš. se chová jakoby zánět, tělo je naučené s tím bojovat, tudíž, když se tam poté vloží embryo, tak bojuje i s ním a nepřijme ho. Přišlo mi to logické, proč se u mě nedaří a proto tak nějak sama jsem začala o té laparce uvažovat. Hned 6. 1. jsem objednaná do Nového Jičína, kde mě 2× operovali, prokonzultuji to s nimi, zda operovat či počkat. Je to neskutečný boj, ale zkusím se teď upnout na ty lázně, nikdy jsem nebyla. Všechna vyšetření, imuno mám udělané a vše OK, nikde žádný problém. Měj se hezky a hodně sil přeji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19.12.16 11:12

Tak jim aspoň řekni, ať neberou vaječníky za každou cenu. Někomu odstraní jen půlku a druhá stále funguje (což mi hlava nebere, že nějaký orgán po seříznutí funguje dál…) Když bys chtěla časem na další IVF, tak abys měla vlastní vajíčka. Hodně holek má zamlklý potrat, ale to je spíš z důvodu, že mímo není geneticky v pořádku. Před těmi 4-5 lety se PGD/PDS vyšetření embryí nedělalo (tedy aspoň ne u nás v LBC), tak mohlo zaniknout z toho důvodu. Já mám pocit, že jsem v té diskuzi Texla četla o tom, že endometrióza na uchycení embrya vliv nemá. Já zas probendila 4 zamražená embrya tím, že jsem do sebe před KETem cpala na radu doktorky Estrofem. Teď už vím, že je to kravina, když mi sliznice roste normálně. Vyšetřená ale nebyla, tak nevím, které bylo dobré a které ne. Z pěti bývá 2-3 geneticky poškozených, teď zamražují jen ty dobrá. Čím jsme starší, tím je víc špatných embryí. Mě už bude 38, tak ta šance je taky malá. Jednoho syna ale už z IVF mám, tak to neberu tak tragicky. Chtěl by ale ségru a pořád se ptá, jestli už mám v bříšku Olí (Olinku) no a my bysme chtěli taky, tak to zkoušíme dál. Tak ti přeji, ať se správně rozhodneš a vyjde ti mimčo co nejdřív. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.16 12:54

@barevnakvetinka jsi moc hodná, děkuji. To samé přeji i já Tobě. Taky mám doma 10letou slečnu, která byla počata přirozeně. Není dne, kdy by se mě nezeptala, proč nemá sourozence, moc bych si to přála už kvůli ní, takže se nevzdávám a jdu bojovat dál. Mě bude 35 let. Pěkné Vánoc tobě i rodince a ať je vše brzy jak si přeješ :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19.12.16 15:19

Díky :) Také přeji krásné vánoce, bohatého Ježíška vše nej v Novém roce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.12.16 15:41

Holky dneska mi došel zvací dopis do FL, jsem teda v Adleru pokoj economy plus, ale ten doplatek je šíííílený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
19.12.16 17:20

@siiimas kolik doplácíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.12.16 11:39

@Janička 1211 i s lázeňským poplatkem 7.500,– a co ty teda jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.12.16 13:07

@siiimas Ahoj, prosím Tě, žádost mi teprve vypisuje lékař a pak záleží na pojišťovně, jak rychle schválí a pojišťovna to posílá do lázní a lázně mě budou kontaktovat na termín atd.? Který dům je tedy nejlepší, aby co nejvíce procedur bylo v místě? Když chci být sama na pokoji, tak ten doplatek je vždycky tak vysoký? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
20.12.16 13:34

@siiimas Jj, jedu. Dali mi teda Jesenius, musim vsude docházet. Ještě tam chci zavolat, kvůli jednolůžkovém pokoji. A taky jsem zjistila, že potřebuji změnit datum nástupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.16 14:05

@siiimas Ahoj, pěkně teda zvedly ceny. Paní mě sice upozorňovala, že budou ceny vyšší, ale že o tolik? Ze 3 stovek na 410,– denně za Komfort 1/1 v Dr. Adler. Celkem za 8610,– + láz. poplatek. Si myslej, že kradem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.12.16 14:29

@barevnakvetinka ani mi neluv já taky otevřela obálku z lázní a zustala jsem celá opařená, jako masakr, mám 1.000,– poukaz tak to bude o tísíckovku míň, ale i tak… ale doufám, že lázně pomůžnou, tak ty prachy dám, hold budu se muset uskromnit v něčem jiném :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.12.16 14:30

@Janička 1211 a kdy chceš teda frčet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.12.16 14:34

@sofka34 Ahoj, já si žádost nesla na pojišťovnu sama. A do lázní jsem si volala ještě před schválením. Chtěla jsem jet co nejdřív, proto jsem si do lázní zavolala a rezervovala pokoj. Chtěla jsem jednolůžkový a zvolila jsem Dr. Adler. Holky tady ho chválily a většina procedur je v hotelu, což je super. Na ceny pokojů v různých hotelů se můžeš podívat na stránkách FL http://www.frantiskovylazne.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.16 15:12

@siiimas No to teda. Mě ještě zvací dopis nepřišel, ale koukla jsem na jejich stránky na nový ceník a málem padla do mdlob. No vezmu sebou konvici a budem dělat kafové dýchánky na pokoji :lol: To se může, ne? Kdo tam byl, ať napíše. Jestli si můžeme zvát návštěvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.12.16 15:18

@barevnakvetinka no mě příšel dopis přímo z lázní a ať jim potvrdím zda souhlasím s termínem a cenou. No tak snad se to může, ne :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí