Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barevnakvetinka píše:
@sofka34 Ahoj a proč vlastně nejedeš spíš do Klimkovic? To máš za rohem…? Prý je to tam také dobré. Koukala jsem na jejich stránky a tam píší:Gynekologická onemocnění: jodobromová voda rozrušuje zánětlivé výpotky a srůsty, které vznikají např. po gynekologických operacích v malé pánvi, má pozitivní vliv při bolestivé menstruaci, pomáhá léčit poruchy plodnosti a další gynekologické defekty.
Dle mého Františkovy lázně jsou bezkonkurenčně nejlepší.
Ahoj holky, tak mi to oddálili na 12.2. Později už to nešlo. Jedete některá v tuto dobu??
Holčiny krásný rok 2017 přeji
ať už je 29. a frčím do lázní, snad pomůžou. říkala jsem si, že si napíšu seznam co vše si vzít s sebou abych na něco nezapoměla ![]()
Ahoj holky, tak jsem Vás poslechla a zavolala si do lázní, i když papírování se teprve vyřizuje, i když - měsíc před nástupem tam ty papíry musí být, tak to nevím jak to do 12. 1. ledna stihnu, nástup 12. 2. nebo bylo volno ještě 29. 1., to bych brala taky, ale musím to nějak popohnat. Budu vás informovat. Jinak je nová skupinka Frant
išk. lázně 2017
Ahoj holky, ja budu ve Frantiskach od 5.2. tak pokud nektera jedete tez na podobny termin tak dejte vedet, rada se sejdu na ruzne aktivity ![]()
@Janička 1211 ahoj, tak to se tam muzem potkat kdyz budes chtit
Na jak dlouho jedes? Ja na 4 tydny. Minuly rok jsem byla na 3 tydny, ale ted jsem po tezky operaci. Do jakeho hotelu jedes?
@Lila7 ahojky, určitě se můžeme potkat. Budu ráda. Jedu na tři týdny do hotelu Jesenius.
@Janička 1211 tak to pak budem odjizdet na stejno
A nechces zkusit prendat si hotel? Na jidlo sice budes chodit do Pawliku tak to kdyztak muzem chodit spolu
a to za to teda stoji, jidlo je tam skvely a super vyber, ale nebudes moct zdarma do toho akvaparku
@Lila7 já vim, že ne. Tak co ušetřím za pobyt, můžu prohýřit v bazenu