Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
17.1.17 22:37

Já mám Revirní bratrskou a schválili mi to bez problému. Obvoďačka tam napsala takové všeobecné věci, protože se u ní ukážu jednou za 2 roky na preventivku a gynekoložka mi k tomu dala jen zprávu, že jsem měla neuspěšné 1 IVF + nepravidelný menzes. Žádost jsem podávala 6.1 a 17.1 přišel dopis o schválení.

Příspěvek upraven 17.01.17 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.1.17 22:39
@T.martasek píše:
@holoubatko Já mám průmyslovou, tak držím palce, ať dopadneš lépe než já. Zítra budu volat MUDr. co s jim nezdálo a chci podat odvolání…

Přála bych ti, aby ti to vyšlo, protože to jsou přesně důvody pro to, abys do lázní jela. Je možné, že tvá pojišťovna nemá s lázněmi smlouvu, a proto to neschválili? Důvodů může být více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.1.17 22:43

@holoubatko @Janička 1211 @Drbna777 Holky, já nevím, mně v pátek přišlo z pojišťovny, že mi to neschválili a že zdůvodnění poslali mé MUDr. Ta mi dnes řekla, že ten dopis od nich ještě nepřišel! Tak jsem volala na pojišťovnu a oni mi po telefonu nechtěli nic určitého říct, jen že mi to neschválili z důvodu, že po přezkoumání gynekologem nesplňuji kritéria pro KLP. Myslela jsem, že jim třeba chybí nějaké vyšetření, ale ne, tak jsem z toho fakt mrzutá…

Příspěvek upraven 17.01.17 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
17.1.17 22:43

@T.martasek dobrý spermio je podmínkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
17.1.17 22:47

@T.martasek to tedy nemám slov… Co přejít k jiný pojišťovně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.1.17 22:53

@Janička 1211 To je právě to, my k téhle loni přešli, protože já měla předtím regionální a v Brně s nimi neměli smlouvu… Jenze mně bude v dubnu 40, takže už ani jinam přejít nestihnu. Možná ten důvod je ten, že chtějí ušetřit a protahovat to, abych to nestihla… Já nevím… :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.1.17 00:18

@Magda656 ahoj, ja jedu taky do Pawliku od 5.2. na mesic, od kdy do kdy to mas ty? :) Ja na Pawliku byla uz minuly rok a je to tam prave super, ze je vse pod jednou strechou a vyber jidla je tam teda dostatecny. Ja byla na operaci 8.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.1.17 00:21

@T.martasek ahoj, to je fakt teda desny, napis pak ty duvody co uvedly, protoze ja jsem taky u prumyslovy a me tam lazne schvalily uplne v pohode uz podruhy, minuly rok jsem je mela psany na endometriozu s neplodnosti a ted po tezky operaci. Zkus jeste odvolani jestli to pujde, drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.1.17 00:37

@Janička 1211 emiminovsky mejdan to zni dobre :D jo a taky se urcite budem holky potkavat na hromadnym cviceni v bazenu kdo ho bude mit napsany :) to je sranda, vetsinou tam bylo tak 15 nemeckejch duchodcu a zbytecek nas, takze tam byly dve cvicitelky na sousi, jedna hlasila cviky nemecky druha cesky a byl to dobrej maglajs:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
18.1.17 06:05

@Lila7 teď nás tam bude spousta z Emimina, tak jsem zvědavá, jakou řečí budou mluvit na nás 8o :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
18.1.17 06:12

@T.martasek já bych určitě zkusila podat odvolání. Máš toho za sebou dost. Podle ostatních pojišťoven nárok máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
18.1.17 06:16

Holky, co udělat nějakou tabulku, aby jsme si pamatovala, která kdy jedeme a koho potkáme?? Já si třeba pamatuju jen datum @Lila7 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.1.17 08:38

@T.martasek ono to taky nekdy zalezi jak to napise tvuj gynekolog, ale myslim, ze jsi mela narok na lazne, zkusila bych odvolani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.1.17 08:44

@Lila7 ja jedu od 22.1. na 4 tydny, prvni operace v srpnu, mela jsem uz odjizdet v rijnu do lazni, ale zase me museli akutne operovat, tak uz to musi ted vyjit! Jinak jedu i s malou, protoze ma 7 mesicu a kojim, takze si platim doprovod. Jedeme autem, ale i tak si nejake veci budu posilat kuryrem, protoze se nevlezeme :) Nevis jak je to casove s procedurama? Chtela bych o vikendu jet nekam na vylet a v tydnu treba se podivat do KV, ale nevim jak to je prave casove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
18.1.17 09:38

Procedury jsou od pondělí do patku od 7 do 15 hod. V sobotu myslím do 13. Ale většinou se da domluvit a když je místo vezmou te dřív. Hlavně neprijit později bez domluveno to tě pak nevezmou vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí