Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janička 1211 Ahoj, taky jsem na neschopence. Jsem domluvená se setřičkou, že v pátek si k ní zajdu, vypíše mi lístek na peníze pro zaměstnavatele a nahlásí změnu pobytu na OSSZ (?) - chce dodat adresu Adleru. A pak mi dá tu část neschopenky, co má u sebe a předám ji v lázních. Na konci lázní se pak rozhodneš, jestli budeš na neschopence dál nebo ji budeš chtít ukončit - v tom případě ti ji ukončí v lázních.
@barevnakvetinka super, děkuji moc za informace.
Mě taky kamarádka poradila. Prý mám u přijímacího pohovoru říct, co všechno mě bolí a v tom případě přidají léčbu.
@Janička 1211 Jo tak to se u mě zasmějou, jsem totiž na odpis se zády a kyčlema.
Pochybuji, že budu moct cvičit to, co ostatní…
Tak ja mam za sebou vstupni prohlidku. Vsichni jsou tady prijemni a jidlo skvele. Jen jsem dnes slysela holky co maji endometriozu a prijely sem kvuli otehotneni, ze jim nedali ty vaginalni tampony a slatinove zabaly, tak byly z toho spatne. Z duvodu kontraindikace s endometriozou a dostaly spise jen cviceni ![]()
@Magda656 Ahoj, jak dlouho trvá ta vstupní prohlídka? Jsi v Adleru? Je tam nějaký výběr jídla nebo jen jedno? ![]()
Ahoj, trvala asi 15-20 min. Jsem v Pawliku. Nekdo tady rikal, ze Adler ma na vyber ze 3 jidel, myslim i nejaka setrici dieta tam je.
@Magda656 píše:
Tak ja mam za sebou vstupni prohlidku. Vsichni jsou tady prijemni a jidlo skvele. Jen jsem dnes slysela holky co maji endometriozu a prijely sem kvuli otehotneni, ze jim nedali ty vaginalni tampony a slatinove zabaly, tak byly z toho spatne. Z duvodu kontraindikace s endometriozou a dostaly spise jen cviceni
O tom už tu taky někdo psal, že s endoškou nejsou ty tampony a zábaly, ať se endoška nerozšíří. Tak ať si nechají napsat třeba masáže, akupunkturu, spíše se orientovat na jiné věci, když už nemůžou mít tohle. Já bych asi natom byla podobně, tak bych přemýšlela takto. Trochu mě pobolívá krční páteř, tak bych toho určitě využila, nebo se asponň zeptala, zda to jde něčím jiným nahradit. Plyn ale asi mají a nějaké koupele že?
@holoubatko tady akupunktura neni. Jedna pani si jak obdrzela rozpis, si pak sla stezovat k primari, ze sem jela hlavne kvuli gyn potizim, tak ji tam pak neco napsal, ze se da vzdy domluvit. Jen se clovek musi ozvat a rict si na vstupni prohlidce co chce. Jinak v sobotu byva 1 procedura.
@Magda656 píše:
@holoubatko tady akupunktura neni. Jedna pani si jak obdrzela rozpis, si pak sla stezovat k primari, ze sem jela hlavne kvuli gyn potizim, tak ji tam pak neco napsal, ze se da vzdy domluvit. Jen se clovek musi ozvat a rict si na vstupni prohlidce co chce. Jinak v sobotu byva 1 procedura.
Tak to je síla, to se paní nedivím, že si postěžovala, jestli měla napsaná jen cvičení. To můžu chodit i tady u nás a ne jezdit přes celou republiku, abych si tam zaplavala a zacvičila
Akupunkturu píšou, že mají v hotelu Pawlik jako speciální proceduru, tak mě to tak jen napadlo, zda jde si ho napsat místo těch tamponu třeba
No já bych se ozvala určitě, když už bych tam byla ![]()
Můžeš prosím napsat, co vše tam máte za procedury? Díky ![]()
Akupunktura je jen pro němce
chtěla jsem ji klidně i zaplatit a bez úspěchu.
@Magda656 Ahoj a jinak v týdnu je tedy procedur kolik za den a dá se to v pohodě stíhat vzhledem k jídlu atd? Jestli tam nelítáš poklusem po chodbách? ![]()
@holoubatko viz foto holky, urcite to stihat vse budete @barevnakvetinka pokud budes na Pawlikovi tak je tady vse, holky z jessenia dochazeji na jidlo a procedury
@holoubatko jinak se urcite pobavis s doktorkou co by jsi chtela, je tady se mnou moje maminka te to hradim ja a rekla si co chce ![]()
@Magda656 píše:
@holoubatko jinak se urcite pobavis s doktorkou co by jsi chtela, je tady se mnou moje maminka te to hradim ja a rekla si co chce
dívám se na tvůj rozpis a nemáš tam žádné cvičení, to ti vůbec nedali nebo si to nechtěla? Před chvíli mi volali z pojištovny a lázně mám schváleny, tak teď rychle objednat nějaký termín. ![]()
@holoubatko mam fyzio individualni, jinak se mnou nikdo procedury neprobral, tohle jsem dostala, ja jsem spokojena
ty jedes do ktereho hotelu a kdy?