Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janička 1211 Ahoj, zatím dobrý, s holkama jsme se už viděly.
Dnes byla jen návštěva u zdr. setřiček, zítra začínáme uhličitou koupelí a odpoledne je návštěva doktora, který vypíše další procedury…
@Janička 1211 Myslím že do 14 hodin. (bylo to psané v dopise z lázní.) Oběd byl do max. 14.30. hod.
@Janička 1211 Myslím že do 14 hodin. (bylo to psané v dopise z lázní.) Oběd byl do max. 14.30. hod.
Ahoj holky, taky čekám na info, jak se máte a jak se vám tam líbí… ![]()
@T.martasek Zatím dobrý, jen slečna na recepci mi moc informací neposkytla a v jídelně mě usadili ke stařenkám, takže děsná zábava…
Ubytování je fajn. Jediná výhoda pokoje Komfort je balkon s výhledem do parku, ale to jen pro letní sezónu, teď je mi k ničemu. Holky co mají pokoj Economy+ jsou na tom líp, pokoj je malinko větší a koupelna též. Takže doporučuji Ekonomy+. ![]()
Pořád ještě nejsem rozhodnuta do kterého hotelu se mám ubytovat mrzi mne že v Pawliku nemají teď k dispozici fitko mám problémy s kyčlí mám chodit na rotoped nevíte jestli v jiném hotelu maji k dispozici rotoped? ![]()
@Janička 1211 ahoj, já šla mezi posledníma, tak nevím. Holky, co šly dřív si sedly spolu a nechali je tak…
@Janička 1211 ahoj zatim dobry mela jsem parafin na ruce pak masaze pak virivou uhlicitou koupel a vaginalni irigaci jidlo super takze jsem spokojena ![]()
Holky, jdu zítra k tomu novému gyndaři, slíbil mi novou žádost, taky mi doporučil laparoskopii, že od roku 2012, kdy jsem ji měla, by se mohlo něco změnit a navíc by mi pak lázně dali 100%, ale ja nevím jestli do toho jít…
Tak mi držte palce, pěkně odpočívejte a sem tam se ozvěte… ![]()
Ahoj, tak jsem si dnes zarezervovala termín v lázních na 2.4.17..jedete někdo? Taky nevím, jestli jsem neudělala chybu s ubyt. mám Radbúzu a teď nevím, jak s wifi, asi není na pokoji a nemám zadarmo aquaforum…byl rozdíl cen 2000 Kč, tak jsem samozřejmě šetřila…co vy holky, co tam jste…využiváte aqauformum a bydlí někdo na Radbuze (jednolužák + wc)
Holky, co jste v lázních napište zkušenosti, máte mojžíšku nebo je možnost i hormonální jógy?
@Dolina mam cviceni podle mojzisove ob den a v dny kdy nemam mojzisovku tak mam gynekologickou jogu
@Dolina ahoj, hormonální jógu ne, gynekologickou jógu ano. Konkrétně já ji ale v rozpisu nemám, tak nemůžu říct, jestli je dobrá… Mojžíšovka tu je, ale holky, co na ní dnes byly, tak byly zklamané. Nějaké 3 cviky opakovaly asi čtvrt hodiny a pak už byl konec. Procedury jsou dost krátké.