Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy. Čeká mě v březnu operace, po které by měly následovat lázně a IVF. Chtěla bych Vás poprosit, jestli mi můžete napsat Vaše zkušenosti s hotely Pawlik, Savoy a Adler. Jsou tady nejčastěji zmiňované. Jak to se stravováním? Maji tyto hotely svoje vlastní nebo se musí docházet? Je v případě zarezervování jednolůžkového pokoje na víkend přikoupit přistýlku? Nebo jak jste řešily/řešíte návštěvy?
Co se týká procedur, jsou některé i součástí hotelů? Budu vděčná za každou radu. Pokud by některá z Vás měla volný poukaz do lázní, klidně zašlu předepsanou obálku se známkou. Po ukončení mých lázní samozřejmě nabídnu můj poukaz také dále. A vy co jste tam aktuálně, tak napište jak se máte
kontroluju Vás dennodenně
![]()
Ahoj, holky 20.2 nesu papiry na poj. a snad mi lazne schvali! Proto se chci zeptat jak to chodi? Mela sem za to, ze poj.to schvali a pak volaji z lazni z hotelu a tady se docitam, ze si to domlouvate vy, tak sem z toho zmatena!
dekuji za kazdou dobrou radu!! Klidne budu na pokoji s nekym, abych tolim nedoplacela
Taky jsem si to domluvila dopředu, FL byvá hodně plno tak proto čekám teď od pojišťovny rozhodnutí ![]()
@bebecinka ja dostala od pojistovny schvaleni a za 2 dny me volali z lazni ze maji pro me ten a ten hotel ten a ten termin atd nic sem si nezarizovala ![]()
@lanwill ahoj, já jsem v Adleru, jídlo i většina procedur je v hotelu. Dochází se jen na cvičení a plyn. Je to ale jen kousek. V Pawliku je to samé, jen větší luxus a dá se procházet tunelem do Císařských lázní. V hotelu Savoy nejsou gynek. procedury, budeš muset všude docházet. Holky už tu návštěvy měly a připláceli si přistýlku a jídlo. V Pawliku je neomezený vstup do Aquafora, v Adleru zdarma pondělí až pátek. Poukazy teprve dostaneme.
@bebecinka ahoj,jestli chceš konkrétní hotel, musíš si rezervovat místo dopředu a nahlásit to na pojišťovně. Co se týká hotelu Adler, tak dvoulůžák je s manželskou postelí a někdy ty postele nejdou prý dát od sebe. Tak s tím počítej, že ti bude chrápat někdo do ucha ![]()
Holky dekuji!! Zatim mam zamluvenou radbuzu s doplatkem 144kc denne a termin 26.3-16.4
Holky, kdyby jste některá potřebovala tak mám poukaz na 1000 Kč slevu. Jinak kdy jedete? Ja koncem června.
Holky, můžu se zeptat, jestli je v Adleru k dispozici fén, ručníky, župan? Kamarádka jede, já byla v Pawliku, kde toto vše bylo, ale nechci ji dát špatné info.
A co se Pawliku týče, byla jsem moc spokojená, všechna jídla byla podávaná bufetovým stylem, na tamější snídaně nikdy nezapomenu! V županu jsem chodila do Císařských lázní na procedury. To stejne do Aquafora. Pokoje byly pohodlné, každodenní úklid. A i když nám na schůzce řekli, že se nepůjčuje žehlička a prkno (z bezpečnostních důvodů), moje paní pokojská mi jej půjčila. Pokoje byly super vytápěné.
Na Adleru m, slim je fen, rucniky jsou všude, župan myslim není
Dnes mi přišel dopis že mám lázně schváleny. Jak jsem už psala nastupuji 12.3.2017 do hotelu Pawlík. Ráda bych se s Vámi sešla na kávičku. ![]()
@daja626 ahoj, fén tu je, 3 různě velké ručníky a když chceš župan, tak se za něj platí. Kolik, to nevím, musela by sis zavolat na recepci. Já mám svůj
![]()