Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
11.2.17 23:05

@barevnakvetinka to je bezva, taky se na všechny moc těším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.17 12:20

nováček- dotaz

Ahoj ženy. Čeká mě v březnu operace, po které by měly následovat lázně a IVF. Chtěla bych Vás poprosit, jestli mi můžete napsat Vaše zkušenosti s hotely Pawlik, Savoy a Adler. Jsou tady nejčastěji zmiňované. Jak to se stravováním? Maji tyto hotely svoje vlastní nebo se musí docházet? Je v případě zarezervování jednolůžkového pokoje na víkend přikoupit přistýlku? Nebo jak jste řešily/řešíte návštěvy? :) Co se týká procedur, jsou některé i součástí hotelů? Budu vděčná za každou radu. Pokud by některá z Vás měla volný poukaz do lázní, klidně zašlu předepsanou obálku se známkou. Po ukončení mých lázní samozřejmě nabídnu můj poukaz také dále. A vy co jste tam aktuálně, tak napište jak se máte :) kontroluju Vás dennodenně :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
16.2.17 20:38

Ahoj, holky 20.2 nesu papiry na poj. a snad mi lazne schvali! Proto se chci zeptat jak to chodi? Mela sem za to, ze poj.to schvali a pak volaji z lazni z hotelu a tady se docitam, ze si to domlouvate vy, tak sem z toho zmatena! :nevim: dekuji za kazdou dobrou radu!! Klidne budu na pokoji s nekym, abych tolim nedoplacela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.2.17 20:46

lázně

Taky jsem si to domluvila dopředu, FL byvá hodně plno tak proto čekám teď od pojišťovny rozhodnutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.2.17 08:35

@bebecinka ja dostala od pojistovny schvaleni a za 2 dny me volali z lazni ze maji pro me ten a ten hotel ten a ten termin atd nic sem si nezarizovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.17 10:24

@lanwill ahoj, já jsem v Adleru, jídlo i většina procedur je v hotelu. Dochází se jen na cvičení a plyn. Je to ale jen kousek. V Pawliku je to samé, jen větší luxus a dá se procházet tunelem do Císařských lázní. V hotelu Savoy nejsou gynek. procedury, budeš muset všude docházet. Holky už tu návštěvy měly a připláceli si přistýlku a jídlo. V Pawliku je neomezený vstup do Aquafora, v Adleru zdarma pondělí až pátek. Poukazy teprve dostaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.17 10:27

@bebecinka ahoj,jestli chceš konkrétní hotel, musíš si rezervovat místo dopředu a nahlásit to na pojišťovně. Co se týká hotelu Adler, tak dvoulůžák je s manželskou postelí a někdy ty postele nejdou prý dát od sebe. Tak s tím počítej, že ti bude chrápat někdo do ucha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
17.2.17 10:50

Holky dekuji!! Zatim mam zamluvenou radbuzu s doplatkem 144kc denne a termin 26.3-16.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
17.2.17 10:54

Holky, kdyby jste některá potřebovala tak mám poukaz na 1000 Kč slevu. Jinak kdy jedete? Ja koncem června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.2.17 17:54

Adler

Holky, můžu se zeptat, jestli je v Adleru k dispozici fén, ručníky, župan? Kamarádka jede, já byla v Pawliku, kde toto vše bylo, ale nechci ji dát špatné info.
A co se Pawliku týče, byla jsem moc spokojená, všechna jídla byla podávaná bufetovým stylem, na tamější snídaně nikdy nezapomenu! V županu jsem chodila do Císařských lázní na procedury. To stejne do Aquafora. Pokoje byly pohodlné, každodenní úklid. A i když nám na schůzce řekli, že se nepůjčuje žehlička a prkno (z bezpečnostních důvodů), moje paní pokojská mi jej půjčila. Pokoje byly super vytápěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
17.2.17 18:07

Na Adleru m, slim je fen, rucniky jsou všude, župan myslim není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.2.17 18:31

Dnes mi přišel dopis že mám lázně schváleny. Jak jsem už psala nastupuji 12.3.2017 do hotelu Pawlík. Ráda bych se s Vámi sešla na kávičku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.17 11:21

@daja626 ahoj, fén tu je, 3 různě velké ručníky a když chceš župan, tak se za něj platí. Kolik, to nevím, musela by sis zavolat na recepci. Já mám svůj :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.17 13:22

@barevnakvetinka děkuji moc, informaci jsem předala dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.17 13:22

@Drbna777 děkuji za info :kytka: