Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
14.3.17 13:37

@bubla000 mě slevový poukaz uznali bez problému, byla jsem v hotelu Dr. Adler a odečetli mi částku ihned při nástupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
14.3.17 14:10

Na Pawliku prý teď mají nějaký novy systém, ale uznávat by měli. Adler uznává v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
14.3.17 14:11

Pawlik, ale prý už uznávat od podzimu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.3.17 17:53

Slevový poukaz neuznavá Pawlik(Jesenius, Radbuza).Ostatní hotely poukaz uznávají. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
14.3.17 21:10

@khanca Radbuza patří pod Adler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.3.17 21:33

@bubla000 ja jsem psala minuly tyden na Pawlik, jestli mi poukaz uznaji a odepsali mi, ze ano. Ze ho odevzdam na zacatku pobytu a pak mi 1000,– vyplati na konci pobytu. Tak snad to tak bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.3.17 13:31

slevový poukaz

Zdravím vás děvčata :)
Už týden pročítám tuhle diskuzi - za týden asi/snad pojedu do FL. Respktive, mám od poj. schváleno, v lázních rezervováno, ale už skoro nic volného, takže nakonec rezerv. v Goethe. A nakonec mi paní řekla, že ale Gotehe nespadá pod FL a. s., ale pod Savoy…takže budu muset požádat pojišťovnu, jestli mi změní nebo dopíší Savoy. Nemáte zkušenost? Bojím se, že když mi to nepřepíší, mám prostě smůlu :/

Nejedet některá v tomto termínu?

Případně, nemáte někdo volný slev. poukaz. Svůj bych po návratu také poskytla někomu potřebnému… :)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.3.17 13:52

@Ren4t4 to jste si asi špatně rozuměly…Goethe je hotel, který stejně jako Savoy spadá pod FL a. s., koukni na jejich stránky. Takže jestli tam máš rezervaci, tak nic měnit nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.3.17 16:52

Holky, všechny jste měly lázně schválené od pojišťovny min. měsíc před nástupem? Začínám se obávat, že to moc nestíhám. :? Řekli mi to při rezervaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.3.17 18:11

@Webr
děkuji za reakci.
Možná je to se Svoyem nově-něco takového zmiňovala.
Ale její slova přesně byla, že hotel Goethe spadá pod Savoy a Savoy je samostatně (= fr. L.Savoy) a nespadá pod Fr. L. a. s. :nevim:
Na schválení mám FL a. s. a FL aquaforum. Komunikuji s lázněmi od pondělí a dnes mi toto zopakovala další/jiná slečna na telefonu :roll:, že pokud mi pojišťovna nedopíše nebo nepřepíše z a. s. na Savoy, mám smolíka a nebude to poj. uhrazené.
Dnes už jsem se na poj. nedovolala, tak zítra dopo auž teď mám stažený žaludek od nervů, co když nepřepíší, nezmění :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.3.17 18:22

@holoubatko
prosím, jaké jsou poplatky za wifi a župan?
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.3.17 19:19

@lanwill ja podala zadost 6 ledna a nak 20 ledna me volali z lazni ze mam ten a ten hotel a odjezd 29 ledna byl to ficak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.3.17 19:20

@Ren4t4 ja za wifi na 3 tydny 300kc a zupan sem vubec nepotrebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.3.17 19:21

@MajaO
děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.3.17 19:25

@MajaO a ty jsi nemela vybrany hotel dopredu? Ja ho mam prave uz zarezervovany, i zalohu zaplacenou… ale jde o to, ze navrh bude zasilat na pojistovnu primo moje gynekolozka, ktera tam nazev hotelu neuvedla. Myslite, ze to bude problem? Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí