Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A @Lila7 přijede týden přede mnou. Uděláme Emiminovský mejdan ![]()
Ahoj, tak se pak musíme domluvit, kde a kdy se sejdeme, aby jsme se v tom davu poznaly.
Nebo si pošleme telefony přes soukromé zprávy? ![]()
@barevnakvetinka no jasně, to není problém poslat telefon. Dobrý nápad ![]()
Ahoj holky, ja jedu 22.1. tak bych se pak taky pridala na nejake to vinko ![]()
Holky jak to máte vy? jste radši v jednolůžáku a nebo s někým? Jste některá v turistickém pokoji nebo všechny jste v těch lepších? Uvažuju o hotelu dr. Adler a nebo Pawlik. Jestli mi pojištovna schválí lázně, tak se možná s některými uvidím v únoru ![]()
@holoubatko Ahoj, ja mam Pawlik, protoze jsou pry procedury skoro vsechny tam a je tam na vyber strava, po operaci nemuzu vsechno jist. Kazdopadne si tam uz zavolej, ja si objednavala termin konec listopadu a volny byl az od 21.1. jinak holky psaly, ze byly s Adlerem spokojene taky ![]()
@Magda656 je, tak to je škoda, to se spolu nesetkáme…
ale s ostatníma holkama se určitě potkáš.
@Magda656
já teda nemám Pawlik, ale budu tam docházet na jídlo. Kdy teda jedeš?
Ahojky holky, vy co máte schválené lázně, napsaly byste mi jen pro info jakou máte zdrav. pojišťovnu? Mně to zdrav.poj zamítla s tím, že nemám nárok. Mám za sebou tři potraty, laparoskopii s potvrzenou endometriózou v dutině břišní, v léčbě pro neplodnost od roku 2012 a dvě neúspěšná IVF. Tak by mě zajímalo, čím bych si musela ještě projít, aby mi lázně schválili…
![]()
@T.martasek píše:
Ahojky holky, vy co máte schválené lázně, napsaly byste mi jen pro info jakou máte zdrav. pojišťovnu? Mně to zdrav.poj zamítla s tím, že nemám nárok. Mám za sebou tři potraty, laparoskopii s potvrzenou endometriózou v dutině břišní, v léčbě pro neplodnost od roku 2012 a dvě neúspěšná IVF. Tak by mě zajímalo, čím bych si musela ještě projít, aby mi lázně schválili…![]()
Tak to máme podobné problémy. Já zatím čekám na schválení od VZP, tak jsem teda zvědavá, zda mi to taky tímpádem schválí. Ty máš jakou pojišťovnu? A jaký byl důvod neschválení? To je hodně dívné…
Příspěvek upraven 17.01.17 v 22:30
Ja mela za sebou laparku, špatný spermio a po 35 musíš mít i genetické vyšetření
@T.martasek Já mám VZP a stejný problém jako ty, jen nemám endometriozu. 6.12 mi obvoďák posílal žádost a 12.12. mi psali z lázní.
@holoubatko Já mám průmyslovou, tak držím palce, ať dopadneš lépe než já. Zítra budu volat MUDr. co s jim nezdálo a chci podat odvolání…
@Drbna777 píše:
Ja mela za sebou laparku, špatný spermio a po 35 musíš mít i genetické vyšetření
Když byla @T.martasek 2× na IVF, tak genetiku má. Jen teda nechápu postup pojišťovny.
![]()
@Drbna777 Já tam manželův spermiogram neměla, ale on ho má výborný, tak nevím, jestli by to bylo dobře nebo špatně. Genetické vyšetření nás obou jsem přikládala…