Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
11.1.17 20:04

@Lila7 co všechno si bereš s sebou?? Máš nějaký vychytávky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.1.17 00:32

@Janička 1211 ja minule byla v breznu a to uz tam nebyl ani snih a bylo docela teplo, ale ted si povezu urcite vic obleceni, pak si vezmi boty k bazenu a na procedury, pantofle na hotel, na Pawliku je k dispozici zupan fen i rucniky co meni, tak to nepovezu, ale jak je to na ostatnich hotelech to nevim, pak si urcite jeste budu brat i svuj rucnik na bazen a jelikoz tam budu 4 tydny tak si tentokrat vezmu i zehlicku. Jinak ve meste je lekarna i drogerie, tak to je v pohode. A az prijedes tak se zaregistruj v tom VIP klubu dostanes karticku na kterou lze pak cerpat slevy na vstupenky na akce a tak. Jo a jestli chces krmit veverky tak si vezmi z domova vyloupany orisky :) tam sice orisky taky prodavaj, ale draho. A vezmi si i vlozky, ty budes potrebovat kdyz ti predepisou ty vaginalni irigace, ona pak z cloveka jde jeste chvili ta mineralka kterou ho vyplachuji a je zelezita, tak barvi. Jinak me uz nic specialniho nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
12.1.17 09:57

@Lila7 děkuji ti moc za informace. Jsou přínosné. Kdyby sis na něco vzpoměla, určitě se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.1.17 16:24

@barevnakvetinka @siiimas ahoj holčiny, tak vše odsouhlaseno, 29. 1. fičím do lázní - vidím, že máme stejný termín, těším se - Adler, jednolůžk. pokoj Economy plus. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.1.17 16:27

@najka.bohy ahojky, tak už sbaleno? Vidím, že fičíš už 15. 1., já tam přijedu 29. 1. - máš to na 3 týdny? Potkáme se tam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.1.17 22:14

Ahojky holky, tak se k vám přidávám. Mám jet také do lázní, ale ještě je nemám schválené pojištovnou, tak čekám jak to dopadne. Jak jsem to tu pročítala, tak je dobré si již teď rezervovat nějaký termín a hotel, aby pak nedošlo k tomu, že mi dají něco, co bych určitě nechtěla :D Chtěla bych jet koncem února, bude tam v tu dobu některá z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
14.1.17 09:21

@holoubatko ahojky, já tam jsem do 5.3. A @Lila7 taky. Jo a opravdu z my zkusenosti si zajisti hotel co nejdřív. Mě trvalo pouhých 6 dní, aby dr papíry odeslal, na pojišťovně schválili a z lazni prisel zvací dopis. Takze já osobní rezervaci projela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.1.17 10:31

@sofka34 ahojky, jsme na tom stejně, 29.1. Adler, jednolůžák, Ecomony plus :D už si pomalu chystám věci a co ty? zjistila jsem, že mám malý kufr :mrgreen: navíc pojedu vlakem, tak víc jak jeden kufr nepřipadá v úvahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.1.17 11:00

@siiimas taky pojedu vlakem, pendolinem z Olmiku a ty? Jooo a kufr, to bude sranda, šílím, když si mám sbalit letní věci na týdenní dovču, a teď na měsíc a ještě zimní? Hmmm, to asi nepůjde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.1.17 11:02

@sofka34 pojedu taky z Olomouce :mavam: máš už zarezervované místo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.1.17 11:03

@sofka34 já vůůůůbec nevím co si mám vše vzít :D a už vůbec nevím jak to tam naskládám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.1.17 13:06

@Lila7 ty nám poradíš, že? Pojedu v kozačkách bez podpatku, pak asi ještě jedny nižší botky a myslíš, že tam využiji vyloženě sportovní boty trekové a sportovní bundu? Nebo mi bude stačit jedna, ve které pojedu? Botasky jsou potřeba? A župan prý nevyužiji, tak ho asi tahat nebudu. Když se přesunu na procedury do jiného hotelu, tak se tam přezouvá? Když jsou procedury v mém hotelu, tak to asi budu chodit v papučích ne? Prosím nějaké vychytávky? Pomůžou určitě i @siiimas - děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.1.17 17:50

@sofka34 Ahoj, co si vzit sebou se mrkni do me predchozi zpravy, tam jsem to napsala, jinak botasky si ja beru do hotelu, chodim v nich vetsinou do jidelny, jak je to s prezouvanim v jinych hotelech to nevim, protoze ja to mam vse pod jednou strechou, takze jsem chodila vetsinou rovnou v pantoflich, presouvala jsem se venkem jen do plynovych lazni a tam se zouvalo, ale tam jsem si pantofle netahala, to jsem byla jen v ponozkach, je tam koberec. Trekove boty vyuzijes jestli jsi zvykla chodit na delsi tury, je tam krasny okoli, treba zoopark u Ameriky, nebo ta Komorni hurka a tam uz se lepsi boty vyplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.17 21:30

@sofka34 Ahoj, takže ti vyšel stejný termín? To je super. Akorát mě teď šve, že mi řekli, že ekonomy plus už není a musela jsem si zamluvit pokoj komfort. Platim zbytečně o 1500,– víc. Jak je možné, že jsi zamlouvala pobyt dýl než já dali ti pokoj levnější? Co si budu brát sebou zatím taky nevím, začnu si dělat nějaký seznam a hledat v diskuzi dobré typy. Měl by mě do lázní odvézt manžel, jsem lazar na kyčle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.1.17 15:15

@Lila7 ahoj, a prosím Tě, je třeba brát s sebou nějaké společenská oblečení, popř. jaké? díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí