Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.12.16 10:30

Holky, ja bych taky rada nekdy na jare. V CARu nam rekli, ze ted uz jedine IVF…a ja do toho teda nechci, ale kdybych nahodou sla, tak predtim urcite chci do lazni…

Vy mate nejakou konkretni diagnozu? U nas se zadna nenasla, krome teda imunity proti spermiim, ale to uz by melo byt stabilizovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.16 12:10

Ja mam diagnozu sterilitu a za sebou 4 neúspěšné Kety. Doporučení mi napsala doktorka v Gennetu a návrh na lázeňskou péči obvoďačka. Na pojišťovně chtějí k tomu doporučení a návrhu rozbor krve. Můžu se zeptat jak stabilizují imunitu proti spermiím? Asi budeme mít stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.12.16 18:23

@barevnakvetinka tak snad nám to schválía vlednu se potkáme v lázních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.12.16 18:24

@Elleonor tak super, se tam potkáme :) v jakým budeš hotelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.12.16 20:20

@siiimas já ještě nevím, chtěla bych do Adlera, ale vyděsily jste mě, že už je tam dost plno:-) řeším ještě, že tam částečně budu s dítětem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.16 20:53

@Elleonor Já si budu v Adlerovi za pokoj pro jednoho doplácet asi 6500,– - nabídla mi ten komfort - včera. Třeba ještě nějaké pokoje jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.12.16 14:01

@barevnakvetinka tak jsem tam dnes volala, ale není tam paní, co má ubytování na starost, pokoje prý ještě jsou, ale ty s doplatkem, tak uvidím, co bude v pondělí ještě za zbytky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.12.16 14:03

@barevnakvetinka a tu už más papír z pojišťovny, nebo sis to zarezervovala dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.12.16 14:44

@Elleonor já ještě papír z pojišťovny nemám a zarezervovala jsem si už pokoj, tak snad mi to pojišťovna schválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.12.16 14:52

@siiimas a jak víš, na jak dlouho Tě do lázní pošlou? a jak brzy? já nevím, co čekat, každý říká něco jiného:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.12.16 15:01

@Elleonor je to na tři týdny i paní z lázní mi sama říkala, že na tři týdny. A termín jsem chtěla co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.12.16 15:03

@siiimas mně právě dr. nevěděl, jakou diagnozu napsat, tzn. není jasný, na jak dlouho mě pošlou, ale snad jsem s ním vykomunikovala ty 3 týdny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.12.16 15:07

@Elleonor aha, no já to mám skrz otěhotnění. A ty teda na co? Být tebou pokud si vyběháváš papíry na pojišťovnu, tak si už zarezervuj pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 18:54

@Elleonor Já taky když jsem volala poprvé, tak tam nebyla. Při potížích s otěhotněním dávají lázně na 3 týdny. Vypočítala jsem si termín s rezervou a aby mi do toho nevyšly měsíčky. Papíry z pojišťovny mají přijít za 14 dní od podání návrhu. Sama doktorka mi říkala, že je lepší, když je pokoj zarezervován dopředu, že je vyšší pravděpodobnost, že to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.12.16 15:50

@barevnakvetinka ahoj, dlouho jsem tu nebyla. Tak mě do zprávy nápis adresu. Poukaz pošlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí