Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@orbit321 píše:
Ahoj Holky, kolik se doplácí na hotel Pawlik při komplexní lázeňské péči na 3 týdny? Termín Vám zvolí pojišťovna nebo jde změnit, dle toho jak se mě to hodí? děkuji za odpovědi.
Termín si lze domluvit předem s ubytovací kanceláří a doplatky jsou různé podle typu ubytování.
17000 ale stojí to za to, jídlo na vysoké úrovni s poukazem ode mne 16000 ![]()
@orbit321 Ja prave jsem na Pawliku. Doplacela jsem necelych 14 tisic za jednuzkovy pokoj Standart na 3 tydny. Termin si muzes vybrat sama, ale musi mit volny pokoj. ![]()
Ahoj holky, Vy, co jste byly v únoru v lázních a co jsme se potkaly, jak se máte?
Ale samozřejmě i Vy ostatní… Pomohly?
Ahoj holky, prosím, jak je to s pitím při komplexní lázeňské péči. Je v ceně k obědům i večeřím? Budu v hotelu Luisa děkuji
Holky, nemáte některá poukaz na slevu na ubytování???
Ahoj ve spolek, mám slevový poukaz, pokud by někdo chtěl. Platný do 16.2.2018.
Ahoj holky, chystam se do lazni, zatim teprve vybiram, laka me docela Savoy, mate s nim nekdo zkusenosti? Doplaceni na jednoluzku je pry 12000Kc za 4 tydny, proto by se hodil poukaz, nemate prosim nektera? Mela bych nastoupit nekdy v rozmezi 21.2.-1.3.2018
A jeste jsem se chtela zeptat - vsechny tu mluvite o 3 tydnech, me bylo na OZP sdeleno, ze k me indikaci jsou to 4 tydny, tak jsem trochu zmatena, jsem po 3 potratech a zaroven jsem byla na operaci slepaku. Mela jste nektera take 4 tydny?
Kdyby někdo potřeboval mám slevový poukaz pro nováčka v lázních na 1000,– Kč. Platný do konce roku 2018. ![]()
@Marťuše Ahojky.Vyuzil bych, jestli to plati i na komplexni lecebni pobyt a strhnou to s doplatku za nadstandart.
Ahoj holky, nemáte nekdo jeste volný poukaz?? Jedu do Jesenia…tak ten patří pod Pawlik…dik
Ahoj holky, prosím vás, byla jste některá v Pawliku, je župan na pokoji, nebo si mám vzít svůj? jedu teď 14.6. Děkuji. Monika
Ahojky, nenastupuje některá z vás od 26.8. do hotelu Goethe.?