Františkovy lázně kdo byl a zažil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
224
22.6.22 10:27

Františkovy lázně kdo byl a zažil?

Ahoj holky, chci se zeptat je dost možné že pojedu do Františkových lázní, které mi doporučuje moje Dr a tak se chci zeptat někoho, kdo má zkušenost jaký to je?
Jaké jsou procedury a jak jste si to tam celé užily? 🙂
Je to teda z gynekologických důvodů tedy, že se mi nedaří otěhotnět už asi přes 2 roky, byla sem i na laparoskopii po které jsem otěhotněla ale bohužel v 11tt SP a od té doby se stále nedaří i s nápomocí prášků 🤔
Děkuji za případné info 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24750
22.6.22 11:06

:srdce: užij si to.. jsou malé, ale krásné
sbal se jako na dovču
záleží jaký máš LD (láz. dům) a kolik procedur na pojišťovnu, zbytek jde dokoupit
zajdi se pobavit do Bažiny (country-hospůdka s programem o víkendu) a určo do místního krytého bazénu, tam je i fitko…
jinak procházky, prameny, relax, šáhnutí na frantíka ;) je to maličké město, tak nečekej ruch jako ve Varech, ale je to příjemné… užij si to a hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
22.6.22 12:09
@MájuleM píše:
Ahoj holky, chci se zeptat je dost možné že pojedu do Františkových lázní, které mi doporučuje moje Dr a tak se chci zeptat někoho, kdo má zkušenost jaký to je?
Jaké jsou procedury a jak jste si to tam celé užily? 🙂
Je to teda z gynekologických důvodů tedy, že se mi nedaří otěhotnět už asi přes 2 roky, byla sem i na laparoskopii po které jsem otěhotněla ale bohužel v 11tt SP a od té doby se stále nedaří i s nápomocí prášků 🤔
Děkuji za případné info 🙂

Ahojka, jezdím pravidelně a nemůžu si vynachválit :) když nebudeš chtít tak se rozhodne nudit nebudeš..z procedur co si pamatuju:

• slatinný poševní tampón
  • plynové sedací koupele (místo varigace) - může se změnit
  • masáže
  • cvičení dle Mojžíšové
  • suchá uhličitá obálka
  • parafínový zábal
  • uhličitá koupel

Snad jsem na nic nezapomněla.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek