Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat je dost možné že pojedu do Františkových lázní, které mi doporučuje moje Dr a tak se chci zeptat někoho, kdo má zkušenost jaký to je?
Jaké jsou procedury a jak jste si to tam celé užily? 🙂
Je to teda z gynekologických důvodů tedy, že se mi nedaří otěhotnět už asi přes 2 roky, byla sem i na laparoskopii po které jsem otěhotněla ale bohužel v 11tt SP a od té doby se stále nedaří i s nápomocí prášků 🤔
Děkuji za případné info 🙂
užij si to.. jsou malé, ale krásné
sbal se jako na dovču
záleží jaký máš LD (láz. dům) a kolik procedur na pojišťovnu, zbytek jde dokoupit
zajdi se pobavit do Bažiny (country-hospůdka s programem o víkendu) a určo do místního krytého bazénu, tam je i fitko…
jinak procházky, prameny, relax, šáhnutí na frantíka
je to maličké město, tak nečekej ruch jako ve Varech, ale je to příjemné… užij si to a hodně štěstí ![]()
@MájuleM píše:
Ahoj holky, chci se zeptat je dost možné že pojedu do Františkových lázní, které mi doporučuje moje Dr a tak se chci zeptat někoho, kdo má zkušenost jaký to je?
Jaké jsou procedury a jak jste si to tam celé užily? 🙂
Je to teda z gynekologických důvodů tedy, že se mi nedaří otěhotnět už asi přes 2 roky, byla sem i na laparoskopii po které jsem otěhotněla ale bohužel v 11tt SP a od té doby se stále nedaří i s nápomocí prášků 🤔
Děkuji za případné info 🙂
Ahojka, jezdím pravidelně a nemůžu si vynachválit
když nebudeš chtít tak se rozhodne nudit nebudeš..z procedur co si pamatuju:
Snad jsem na nic nezapomněla.. ![]()