Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den,
plánujete některá, či už víte že pojedete v únoru do lázní?
Ahoj, ja budu ve Frantiskach od 27.2. bude nekdo mladsi(do 40)? Pani na recepci mi rikala, ze maji spise starsi osazenstvo
@Agivka Ja ano, jsem na osazenstvo take zvedava, ale ve finale mi to je tak nejak jedno. Jedu si tam hlavne odpocinout a kdyz na to prijde, tak si vystacim sama
v jakem budes hotelu?
@Kristy0001 dnes mi volali z hotelu Monti. Nemam zadne recenze a malokdo o nem pise, takze uvidim
@Agivka O hotelu Monti jsem take nic neslysela, ale podle fotek vypada pekne. Ja si dopredu rezervovala Pawlik, abych mela jistotu, ze pojedu tam, kam chci… ![]()
@Kristy0001 a mas nejaky doplatek v Pawliku? me pani rekla, ze mam na vyber jeste Savoy…a doplatek, ze je vsude..
Když jsem si zamlouvala hotel tak mi řekli že mi na pokoj dají paní ve stejném věku. Já jedu do hotelu Adler a přijde mi cenove a nabídkou nejlepší.
@Agivka Ano, doplatek je vsude. Nekde vetsi, nekde mensi. Pojistovna hradi jen zakladni uroven hotelu a dvouluzkovy pokoj. Ja jsem si Pawlik vybrala cilene, libi se mi propojeni s velkym bazenem a ze je vse na jednom miste. A chci jednoluzak, takze cena je pomerne vysoka. Ale s tim jsem do toho sla… ![]()
@Kristy0001 ..jasne,taky uz jsem s tim doplatkem smirena. uz mam vse potvrzene, takze koupim jizdenku na vlak a budu se tesit😎
Ahoj me take cekaji lazne. Jak dlouho trva nez vam to pojistovna schvali? V pondeli budu volat praktikovi ze mam doporuceni.
Po zanesení na pojišťovnu to trvalo 8 dní.
A už stačí když to vypíše odbornik, k obvodnímu lékaři už se nemusí. ![]()