Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stanai píše:
Děkuju za tipy a názoryNecháme tomu volný průběh a čas ukáže … Jinak zítra mám MS dostat, a už tři dny mě bolí prsa, ale jinak - hodně, divně - tlačí mě i podprsenka. Nikdy to takhle nemám. Vždycky mě jen „bolí“, ale podprsenku můžu normálně nosit… Jenže jsem začala dnes špinit.. Těhu asi vyloučeno že jo?
Děkuju
Tak to bude držet taky palce.. Jsem zvědavá na další dny. Někdy mám pocit, že si to snad všechno „namlouvám“, ale tohodle si všimnul i přítel, takže na tom asi něco bude… ![]()
Tubinka píše:
Těhu není někdy vyloučeno ani normální MS, takže špinění už vubec ne, uvidíš, jaké to bude v dalších dnech. Držím palečky. Já MS čekám 3-5.12. tak uvidím, zatím se řídím jen podle teplot, příznaky žádné velké nemám
Stanai píše:
Děkuju za tipy a názoryNecháme tomu volný průběh a čas ukáže … Jinak zítra mám MS dostat, a už tři dny mě bolí prsa, ale jinak - hodně, divně - tlačí mě i podprsenka. Nikdy to takhle nemám. Vždycky mě jen „bolí“, ale podprsenku můžu normálně nosit… Jenže jsem začala dnes špinit.. Těhu asi vyloučeno že jo?
Mě přítel taky tvrdí, že ví, že se něco děje
ale někdy si říkám, že si to namlouvá více než já ![]()
Stanai píše:
DěkujuTak to bude držet taky palce.. Jsem zvědavá na další dny. Někdy mám pocit, že si to snad všechno „namlouvám“, ale tohodle si všimnul i přítel, takže na tom asi něco bude…
Tubinka píše:
Těhu není někdy vyloučeno ani normální MS, takže špinění už vubec ne, uvidíš, jaké to bude v dalších dnech. Držím palečky. Já MS čekám 3-5.12. tak uvidím, zatím se řídím jen podle teplot, příznaky žádné velké nemám
Stanai píše:
Aha
Tak nám zase nezbývá nic jinýho, než čekat. Udělala bych si test, ale asi je ještě brzo..
Tubinka píše:
Mě přítel taky tvrdí, že ví, že se něco dějeale někdy si říkám, že si to namlouvá více než já
Stanai píše:
DěkujuTak to bude držet taky palce.. Jsem zvědavá na další dny. Někdy mám pocit, že si to snad všechno „namlouvám“, ale tohodle si všimnul i přítel, takže na tom asi něco bude…
Tubinka píše:
Stanai píše:
Stanai píše:
Ahoj holky, můj doktor mi poradil, že se máme s přítelem „snažit“ ob den, nicméně na netu je plno informací, že prý každý denJak to máte vy???
U NÁS JE TO SLOŽITĚJŠÍ PŘÍTEL MÁ PRÁCI KAŽDÝ DEN POZDĚ DO VEČERA CHODÍ KOLEM PŮL NOCI ALE JAK JDE O OVU TAK JE DOMA BRZO:) TAKŽE U NÁS JE FRENKVENCE VÍKENDY A V TÝDNU MAX´3X VÍC NESTÍHÁME,ALE OBDEN ASI BY SE TY SPERMIE MĚLI TROŠIČKU STAČIT TVOŘIT!