Objeví se // ještě ?

Anonymní
25.11.11 19:21

objeví se // ještě ?

Ahoj snažíme se o mimčo beru clostík a utroš. Dnes bych to měla dostat ale zatím nic. mamatest10 sněhobílo, bolí mě břicho jak před menses, takže jen čekám kdy to dostanu, ale // by byli mnohem lepší. budu zkoušet ještě ráno. je naděje ???
když mě bolí to břicho? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5924
25.11.11 19:25

Nazdárek , třeba je ještě šance , kdo ví moc bych ti to přála aby ti to vyšlo jak si hlavně ty přeješ , jinak já jsem měla naposled zpoždění 10 dní . snažíme se už docela dlouho tak že vím co tím myslíš :hug: beruško držím ti palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
25.11.11 19:27

hlavně hormon HCG , je nejlepší měřit po ránu , ale pokud jsi těhotná tak pokud už jeden den máš zpoždění tak by ti to mělo ukázat už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.11.11 19:50
Anonymní píše:
Ahoj snažíme se o mimčo beru clostík a utroš. Dnes bych to měla dostat ale zatím nic. mamatest10 sněhobílo, bolí mě břicho jak před menses, takže jen čekám kdy to dostanu, ale // by byli mnohem lepší. budu zkoušet ještě ráno. je naděje ???
když mě bolí to břicho? :oops:

no já myslím, že spíš záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci. Mohla být později, a tím pádem na testu se to může objevit později. Udělej si testík ráno, to bývá nejvyšší koncentrace toho hormonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
25.11.11 20:17

anonymní zkus ještě vydržet a testnout tak za dva dny, pokud těhu tak už by měla být dušík ,ale jak píše Frenn tak opravdu záleží kdy byla ovulka, Luteální fáze by se neměla měnit(její délka)
jinak 31Léňa:jak dlouho se snažíte, že píšeš že se snažíte docela dlouho. my se snažíme přes 5 let a nic, nejsou finance tak nemůže jednat s doktory o IUI nabo IVF :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.11.11 20:21
Frenn píše:
Anonymní píše:
no já myslím, že spíš záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci. Mohla být později, a tím pádem na testu se to může objevit později. Udělej si testík ráno, to bývá nejvyšší koncentrace toho hormonu :)

Tak pokud stimuluje clostíkem a pak bere utrouš, tak si myslím, že ovulace později je trochu nepravděpodobné, ne? Zkušenost nemám, ale kdyby se začal brát utrouš ještě před proběhlou ovulací, tak ji to může zarazit.

Pokud víš, kdy jsi měla ovu a na mamatestu10 fakt neni ani ťuk, tak přiznávám, že bych to viděla bledě, já měla prvního ducha 9DPO a 14DPO už byly celkem dálnice.
Břicho může bolet kvůli utrouši, někomu zadrží ms. Testla bych ještě v neděli, pokud se nespustí ms, pak už to ale podle mě bude jasné. Omlouvám se za upřímnost :oops: , chápu že by bylo lepší číst, že jasně, určitě se ještě můžou objevit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L26
1059
25.11.11 20:22
Anonymní píše:
šance ještě je,mohla jsi ovulovat déle a tím tak je ještě test negativní,já jsem u dcery například měla pozitivní těhotenský test až 45DC,měla jsem nepravidelný cykly a pozdní ovulaci a teď jsem objevila // první den vynechání MS a to jsem měla MS 34dní
držím palečky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.11 20:27

gladys neomlouvej se :)
utroš mám už druhý měsíc minule ms přišla hned ráno po dobrání a tento měsíc jsem dobrala včera večer.
Furt se cítím dole mokrá takže se stále chodím kontrolovat zda už nebo ne a je to lepkavý výtok.
a sama si moc šancí nedávám když tam není ani duch. :,(

• Citovat
  • Upravit
L26
1059
25.11.11 20:28
Anonymní píše:
gladys neomlouvej se :)
utroš mám už druhý měsíc minule ms přišla hned ráno po dobrání a tento měsíc jsem dobrala včera večer.
Furt se cítím dole mokrá takže se stále chodím kontrolovat zda už nebo ne a je to lepkavý výtok.
a sama si moc šancí nedávám když tam není ani duch. :,(

naděje umírá poslední,zkus vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
25.11.11 20:32
tatranka1 píše:
magda82 píše:
anonymní zkus ještě vydržet a testnout tak za dva dny, pokud těhu tak už by měla být dušík ,ale jak píše Frenn tak opravdu záleží kdy byla ovulka, Luteální fáze by se neměla měnit(její délka)
jinak 31Léňa:jak dlouho se snažíte, že píšeš že se snažíte docela dlouho. my se snažíme přes 5 let a nic, nejsou finance tak nemůže jednat s doktory o IUI nabo IVF :,( :,( :,( :,(
Magdi,5 let? to musí být na bednu.Nevím ,co máš za problém,jestli vůbec nějaký ,ale nás 4 iui stály celkem kolem 500,– a jen kvůli nedopatření,jinak by to nebylo nic a IVF 7ticís. chodíš někam kvůli k tomu k doktoru.jestli se tedy můžu zeptat

manžel měl tehdy v únoru 2007 špatný spermiogram kolem 5% . tak nás hned dali jako čekatele na IVF,ale s tím, že ať si nachystáme 25000. jinak prý nic nemůžou dělat. poslední dobou mi připadá že se snažím sama a to mě už unavuje. takže to pomalu vzdávám. i když pravda j: NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ. jenže mě ta naděje umírá rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.11 20:35

magdi teda obdivuji, po 5 letech bych šla i na anonymního dárce. A pokud je problém jen na straně manžela tak by pak stačilo IUI za 30kč plus utroš.

• Citovat
  • Upravit
14777
25.11.11 20:41

já vím,ale manžel odmítá jít aspoň na kontrolní spermio, prý že na co tam bude chodit, že jestli to nestačí jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.11 20:44
magda82 píše:
já vím,ale manžel odmítá jít aspoň na kontrolní spermio, prý že na co tam bude chodit, že jestli to nestačí jednou.

tak to je mi opravdu líto, s tímto postojem je to fakt těžké a držím palečky at se to zvládne.

• Citovat
  • Upravit
L26
1059
25.11.11 21:00
magda82 píše:

tvého manžela bych označila jako sobce!!!!!!!!!!!!!!!!!! hlavně,že ženská může podstupovat všechno.
Já mám naštěstí manžela v tomhle vstřícného,snažili jsme se o dcerku přes 3,5 roku,absolvovat se mnou 4×IUI,1×IVF,neviděl v tom problém,jako samozřejmě,že chlapská ješitnost se taky probudila,ale chtěl miminko stejně jako já,i když věřil,že se nám to povede přirozeně,ale k na kliniku se mnou jezdil a byl snad úplně u všeho,dokonce mi i sám píchal injekce na stimulaci před IUI i IVF.
Sice se nepovedl ani jeden pokus,ale všechno řešil se mnou a ve všem mě podporoval,no ale nakonec došlo na jeho slova,otěhotněla jsem úplně přirozenou cestou a dnes máme 15-ti měsíční dcerku a v pondělí mi zjistili,že jsem v 6tt těhotenství,opět přirozeně,tak držím všem palečky,ať se i na vás usměje štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí