Objeví se // ještě ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.11.11 20:44
magda82 píše:
já vím,ale manžel odmítá jít aspoň na kontrolní spermio, prý že na co tam bude chodit, že jestli to nestačí jednou.

tak to je mi opravdu líto, s tímto postojem je to fakt těžké a držím palečky at se to zvládne.

• Citovat
  • Upravit
L26
1059
25.11.11 21:00
magda82 píše:
já vím,ale manžel odmítá jít aspoň na kontrolní spermio, prý že na co tam bude chodit, že jestli to nestačí jednou.

tvého manžela bych označila jako sobce!!!!!!!!!!!!!!!!!! hlavně,že ženská může podstupovat všechno.
Já mám naštěstí manžela v tomhle vstřícného,snažili jsme se o dcerku přes 3,5 roku,absolvovat se mnou 4×IUI,1×IVF,neviděl v tom problém,jako samozřejmě,že chlapská ješitnost se taky probudila,ale chtěl miminko stejně jako já,i když věřil,že se nám to povede přirozeně,ale k na kliniku se mnou jezdil a byl snad úplně u všeho,dokonce mi i sám píchal injekce na stimulaci před IUI i IVF.
Sice se nepovedl ani jeden pokus,ale všechno řešil se mnou a ve všem mě podporoval,no ale nakonec došlo na jeho slova,otěhotněla jsem úplně přirozenou cestou a dnes máme 15-ti měsíční dcerku a v pondělí mi zjistili,že jsem v 6tt těhotenství,opět přirozeně,tak držím všem palečky,ať se i na vás usměje štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí