Koupání při snažení

4243
26.11.11 09:32

Koupání-snažení

Ahoj,
napadlo mě, když se snažíme o druhé mrně a chodím s mrnětem plavat, je možné, že se ze mě spermie dostanou? Nebo kdybych se chtěla jít vykoupat do vany zda se vyplaví. Neřeším bezprostředně po té, ale třeba po více než 5hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
26.11.11 09:36

Bože, neřeš kraviny.
Jestli máš otěhotnět, tak se to povede, koupání nekoupání.

• Citovat
  • Upravit
4243
26.11.11 09:37

No ono když se snažíš rok, tak fakt už řešíš kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
26.11.11 09:37
Osmanka píše:
Ahoj,
napadlo mě, když se snažíme o druhé mrně a chodím s mrnětem plavat, je možné, že se ze mě spermie dostanou? Nebo kdybych se chtěla jít vykoupat do vany zda se vyplaví. Neřeším bezprostředně po té, ale třeba po více než 5hod.

ja myslim, ze i po 5 minutach to nema smysl a klidne se ve vode rochni i hodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.11 09:38

Snažila jsem se o dítě přez dva roky a tohle mě fakt nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
4243
26.11.11 09:39

problém je v návratu do práce, kde jaksi počítali s druhým těhu, takže nabrali lidi na dobu neurčitou a prý se mnou nepočítají, takže to fakt víc řeším, jinak bych na to prděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
26.11.11 09:41

tak prima, jen jestli to není tím, že jsem pořád v bazénu - to mě tak napadlo
díky a pěkný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21660
26.11.11 09:54

taky si myslím, že koupání na to vliv nemá.
jinak zaměstnavatel by tě měl podle zákona vzít zpátky. je to jeho problém, že nabral lidi na dobu neurčitou… ale chápu, že za takovéhle situace se vracet je dost problém.
my se taky o druhé dítě snažili podstatně déle než o první a ještě jsem do toho jednou potratila (teda spíš se zárodek vůbec nevyvinul)… osobně mám zkušenost, že jakmile jsem si v práci dala dlouhodobé cíle, které jsem chtěla splnit, tak se zadařilo ;-) asi že jsem začala myslet na něco jiného a neřešila otěhotnění. ale tohle se krásně radí, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.11.11 09:55

Vis cim to je psychikou.Vypust musim otehotnet a ono se zadari pokud neni problem nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.11.11 10:01

.

Příspěvek upraven 26.11.11 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
26.11.11 10:04

K základní otázce - řekla bych po takové době už fakt nevyplaví, ty které se měly dostat dovnitř už tam jsou a ty venku už stejně většinou vytekly či pochcípaly :lol: A do dělohy se voda nedostane, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21660
26.11.11 10:17

Monjie, snažila bych se být tolerantnější. tohle je podle mě dost citlivé téma a takovéhle příspěvky člověku na pohodě moc nepřidají. prostě po delší době snažení člověka napadají i pitominy. ale od toho tu to emimino je, aby se tu probralo vše od šumavy k tatrám… taky si občas o některých příspěvcích myslím svoje, ale tady to jednoduše neventiluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.11 10:17
nozu píše:
Monjie, snažila bych se být tolerantnější. tohle je podle mě dost citlivé téma a takovéhle příspěvky člověku na pohodě moc nepřidají. prostě po delší době snažení člověka napadají i pitominy. ale od toho tu to emimino je, aby se tu probralo vše od šumavy k tatrám… taky si občas o některých příspěvcích myslím svoje, ale tady to jednoduše neventiluju.

Já bych řekla, že reagovala spíš na to, vypustit otěhotnět

• Citovat
  • Upravit
4243
26.11.11 10:24
Hanule píše:
K základní otázce - řekla bych po takové době už fakt nevyplaví, ty které se měly dostat dovnitř už tam jsou a ty venku už stejně většinou vytekly či pochcípaly :lol: A do dělohy se voda nedostane, ne? :think:

No právě, to nevím, to mě tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
26.11.11 10:31
nozu píše:
taky si myslím, že koupání na to vliv nemá.
jinak zaměstnavatel by tě měl podle zákona vzít zpátky. je to jeho problém, že nabral lidi na dobu neurčitou… ale chápu, že za takovéhle situace se vracet je dost problém.
my se taky o druhé dítě snažili podstatně déle než o první a ještě jsem do toho jednou potratila (teda spíš se zárodek vůbec nevyvinul)… osobně mám zkušenost, že jakmile jsem si v práci dala dlouhodobé cíle, které jsem chtěla splnit, tak se zadařilo ;-) asi že jsem začala myslet na něco jiného a neřešila otěhotnění. ale tohle se krásně radí, že? :-)

Přesně, kdybych věděla, že nastoupím, tak na to peču. Díky za podporu. Taky mi připadají různé otázky jako prdlé, ale je pak naprosto jiné, když to člověk má. Když jsem byla těhu a ženské řešily, jaké testy na ovu, jak se snaží o mimčo a tak, tak mi přišly střelené, protože já si tenkrát řekla - jdu do toho a za měsíc jsem byla těhu a naprosto jsem nechápala, že to někdo takto řeší přes net. Říkala jsem si, tak to bude příště a neřeš to. Ale nikdy bych nepsala takové tvrdé komentáře. Někdy by to mohlo někomu i ublížit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí