Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahooj
. Chtěly bychom se stěhovat do Frýdlantu u Liberce. Koukám na byty přes net a němůžu nic najít, to se opravdu nic v tomhle městě nepronajímá? Máme veliký zájem o toto město. Pak by mě zajímalo jaké je okolí líbí se Vám tam? A porodnice jste spokojeni? No už přemýšlím že zavolám realitce aby nám hlídala pronájmy ve Frýdlantu když by se něco uvolnilo.
Ahoj, ja jsem z Frydlantu
..pokud vim, tak se tu spis prodavaji domy nez pronajimaji byty, muzu ti kdyztak mrknout zitra na vyvesku
jinak porodnice tu jsou dve liberec a jablonec, ja rodila 2× v liberci a super
jinak gynekologie tu je, jen pred porodem je potreba se zaregistrovat v liberci nebo jablonci ![]()
Ahoj, já jsem původně z Frýdlantu, teď už trošku někde jinde. Bydlení v pronájmu se myslím občas objeví, ale je to malé město, takže těch nabídek není tolik. Jinak se tam žije celkem ok, potraviny atd. nakoupíš, do Liberce půl hoďky až hoďku cesta. Okolí je ok, celkem hodně přírody, jinak je celkem snaha za poslední roky město zvelebit. A každý dva roky jsou slavnosti, který naprosto zbožňuji
porodnice nevím, zatím jsem nerodila, ale jak psala slečna přede mnou, rodí se v Liberci, dle známých celkem ok, brzy mi tam rodí ségra, tak případně pošlu aktuální info. ![]()
Děkujuuuuuuu to by jsi byla hodná, jestli by ses mi podívala na vývěsku. Moc by jsme tam chtěli. Sháníme 3+1 nebo 4+1. nebo kk to je nám jedno. já fakt na netu vidím jen jeden byt a to 2+1 ![]()