Furt si cpe ruce do pusy

1760
13.7.09 13:44

Furt si cpe ruce do pusy

Ahoj, naše dcera 2,5 roku si pořád dává ruce do pusy. Je to fakt hrůza. V jedom kuse jí na to upozorňujeme, ale za chvíli je tam má zas. Je to problém hlavně venku, chytá za všechno možné , bere do rukou kamínky, větvičky a co já vím co ještě a pak si ty špinavé ruce (ani se mi nechce domýšlet od čeho všeho) nacpe do pusy :roll:. Co s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
13.7.09 14:15

:lol: :lol: to jsem ráda, že v tom nejsme sami:) neporadím. u nás to je to samé. starší má taky 2,5 roku a furt něco cpe do pusy. vysvětlujeme si to tím, že jí rostou poslední stoličky. ale jak jí přesvědčit aby do pusy ty špinavé ruce nervala, to fakt nevím :roll: utěšuju se tím, že je naočkovaná proti žloutence A a na ostatní svinstva radši nemyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
13.7.09 14:22

U nás to dělá, protože to viděl u miminka :roll:
To se pak těžko vysvětluje…

• Citovat
  • Upravit
282
13.7.09 14:28

Čauky, taky se hlásím do klubu :roll: , u nás je to hodně podobné a bohužel i ta starší (4 roky) se chová stejně jako ta malá. Takže s sebou NEUSTÁLE tahám minibalení antibakteriálních ubrousků a otírám ruce po hrabání se v kamínkách nebo písku na cestičkách, sbírání peříček atd. Teď jsem si na dovču zakoupila přípravek NanoActiv Desinfic, tak snad to ve zdraví přežijeme :lol: .
Nechci být příliš hysterická, ale při pohledu na předměty, které mé děti tak rády zkoumají je mi někdy šoufl :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
13.7.09 14:53

„Potěším vás“, Kuba má přes 3 roky a dělá to pořád :roll: je naočkovaný proti žloutence, pokud to je hodně velký fujtajblík, řeším vlhkými ubrousky… a víc se asi dělat nedá. Nejvíc ho „rajcují“ odpadkové koše a odložené žvýkačky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí