Fusak???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
19.9.05 16:06

ahojky

fa Emitex - www.emitex.cz vyrábí fusaky s dírama na pásy. My ho objednali a máme doma je super, ty díry tam jsou obšitý ale nejsou prostřižený, takže pokud nebude třeba, tak neprostřihnu, pokud bude třeba prcka poutat tak se to jen prostřihne a je to:o)

jo a ty s těma dírama vyrábí víc fierem

tak dobře pořid

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
19.9.05 16:09

Ahojky,

fusaky do sporťáků mívají díry na protažení pásů z kočárku, pak to zároveň drží i ten fusak, aby neklouzal. Každopádně to chce vyzkoušet do konkrétního kočáru. My máme tříkolku I´COO a nakonec jsme koupili originální fusak, protože ostatní tam nějak nepasovaly.

RYKO - a co takhle hodně teplou kombinézu a malá bude jezdit v stoje i v zimě? Nebo se do té doby možná nechá přesvědčit, že v kočárku se dá i sedět. Navíc ze zapnutého fusaku by si stejně nedokázala stoupnout :D , tak by v něm pak třeba vydržela. Ale to je všechno teorie.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.3.22 12:39

Holky, už jste vyndaly fusak z kočárku? Mrňous skoro rok, ve sporťáku, nechodí. Mám zimní Emitex s tou prodlouženou délkou. Pokud už dát pryč, tak slabší deku a nánožník a nějakou jarní kombinézu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
23.3.22 12:54
@Salorka píše:
Holky, už jste vyndaly fusak z kočárku? Mrňous skoro rok, ve sporťáku, nechodí. Mám zimní Emitex s tou prodlouženou délkou. Pokud už dát pryč, tak slabší deku a nánožník a nějakou jarní kombinézu?

Taky jsem to dneska řešila, nakonec jsem nechala fusak, dala slabší kombinézu a tenkou čepici a dobrý. Měli jsme tu 11 stupňů a ve stínu zas takový vedro nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.3.22 12:58

@Jaaanča no u nás má být odpoledne kolem 20, ale třeba teď ráno jsem škrabala auto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3320
23.3.22 13:08

Zimní fusak už nemáme tak 3 týdny. Mám jarní od emitexu. Ale mám starší dítě skoro 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
23.3.22 14:06

Já mám dvouměsíční mimco, fusak v kočárku mám ráno, je zima, když jdeme do školy je pod nulou, takže to ho využívám a teď sem přišli z venku a to už sem do fusaku nedávala, nejdřív jsem zakryla jen dečkou a malá řvala a bylo jí vedro i v tom, tak sem ji odkryla úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
23.3.22 15:13
@Salorka píše:

Ráno ještě mrzne, dávám fusak a zimní kombinézu. Odpo hic jak těpic, takže jen teplákový overal a tenká čepička. Nánožník a deku vozím s sebou pod kočárkem, když se ochladí k večeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí