škubání nožky?

49
18.9.05 17:51

škubání nožky?

Ahoj maminy,

asi dva dny pozoruji na malé, že má občas jakési škubání nožky. Nevím, čím by to mohlo být. Malá sedí teprve půl měsíce a občas ještě neudrží rovnováhu a spadne dozadu. Mám proto obavy, že by to mohlo být zrovna nějakým pádem. Pak jsem jěště přemýšlela, že už má namoženou nožičku. Stále se všude staví, a neumí se pustit. Můžete mi prosím někdo poradit. Nemáte nějaké zkušenosti? Nerada bych něco zanedbala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6954
18.9.05 20:00

Škubání nožky

Ahoj Janulas,
myslím, že pádem to nebude. Nejjistější by bylo, říci to vaší dětské doktorce. Moje dcerka to taky někdy má, obvykle když je noha v určité poloze. Ale není zdravá, takže si myslím, že to patří k její diagnóze. Každopádně nám řekli, že se tím znepokojovat nemáme, je to něco jako tik. Zkus až to zase přijde tu nožičku chytit, já ji obvykle jakoby zeshora obejmu kolínko jednou rukou, druhou podepřu chodidlo, případně pokud má nohu opřenou o zem, prostě nožku zlehka přitlačím k zemi a ono to přejde. Ale zkusila bych se zeptat u doktorky, abys měla jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
18.9.05 20:58

Janulas,

já myslím, že to nic vážného nebude, mladší synek to taky občas má, hlavně když usne :) . Dokonce i já mám občas tiky, je mi to akorát nepříjemný. Ale pro jistotu se zeptej doktorky.

Držím palečky
Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí