Fusak Combi od Emitexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1308
14.9.05 09:04

Ahoj holky, taky mam tento fusak a zatim jsem s ním moc spokojená, i když jsme ho na jaře vyzkoušeli jen asi 2× :-). Kupovala jsem ho na www.matysek.cz a stal nejak kolem 1100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.05 12:36

Tak já jsem si myslela, že si ten fusak objednám přes net od výrobce, ale v kamenném obchodě v Hradci Králové ho mají lacinější tak jsem si ho objednala přes ně. Vše po internetu opravdu nevyjde laciněji.

• Citovat
  • Upravit
1180
14.9.05 13:28

1100,– Kč … to je dobra cena, no ja se nezeptala v obchode, za kolik ho maji :roll: … tak tam brnknu a kdyz tak ho objednam z „matyska“ - diky za tip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.05 11:17

Všem kdo jste chtěl ten vzorník, tak jsem ho dnes odeslala.

• Citovat
  • Upravit
2857
17.9.05 14:25

ahojky

tak si jen říkám proč to neobjednáte přímo u emitexu - já od nich brala fusak cca před 2 týdny a poslali ho do 3 dnů, e-mailová komunikace s nima byla taky dobrá… Jiná je pokud ten fusak chcete ošahat - ale když stejně v kamenným obchodně vybíráte z katalogu tak je to trošku mrhání časem:)

Každopádně ať jsou vaši drobečci ve fusacích spokojení:)))

pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.9.05 15:08

http://www.easy-shop.cz/…ts/zbozi.php?…

tady mají ty fusaky docela levně, alespoň se mi zdá
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.9.05 21:21

No já jsem psala mejlík do Emitexu, jestli by mi mohli napsat, jestli ho můžu koupit přímo u nich a kolik stojí + poštovné. Hmm … napsali mi, že lepší ho bude koupit v kamenném obchodě … a víc nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.3.07 09:56

Ahoj sice tahle diskuze už je staršího data, ale mě moc pomohla v rozhodování a právě před chvilkou mi dorazil domů fusak combi od emitexu, objednávala jsem přes net za akční cenu 990,– + poštovné 90,– objednala jsem v neděli a v úterý - dnes ráno ho mám doma a jsem spokojená, tady je tip na stránky: http://www.babylife.cz/…ts/zbozi.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
1.4.07 16:43

I já se připojuju, taky máme tento fusak v kombinaci tmavě modrý PAD a světle modrý fleese a malýmu to v něm moc sluší. Je super, že má nastavovací ten spodek a vydrží tak pro větší dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.12.07 14:54

ahojte těhulky a maminky!

mám takový dotaz : čekám ledňátko a moc se mi líbí fusak od Emitexu Combi 3v1.Jenom nevím, jestli se fusak vejde do vložné tašky kočárku, která už tam je.Korbička je docela prostorná,a le přesné rozměry neznám, máme ho zatím zamluvený a uskladněný v prodejně. Máte některá zkušenosti s fusakem + vložnou taškou? Díky za odpovědi a hezký předvánoční čas…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.12.07 16:47

Ahoj,
myslím, že díky možnosti zkrácení se fusak vejde do jakéhokoliv kočárku :wink:

My jsme teda vložnou tašku neměli, ale předpokládám, že by to nebyl problém. Vozila jsem více než půlroční dítě ve fusaku a korbičce, která patří mezi ty menší. Ty budeš mít malinké miminko, takže určitě nebude problém. Ale možná by stačilo miminko vozit v teplé zavinovačce a v té tašce (prý částečně nahradí fusak). Třeba se ozve někdo, kdo s tím má zkušenosti 8)

Každopádně pokud se rozhodneš koupit tento fusak určitě nebudeš litovat. Náš malý v něm letos jezdí už třetí zimu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
20.12.07 17:01

Petto,

díky moc za ozvání - názor. Já jsem už sehnala holčinu, co fusak používala i do vložné tašky a prý v pohodě, takže jsem víceméně rozhodnutá ho objednat. Navíc ho můžem používat i na „vajíčko“ a příští rok na sporťák. Tak pa pa a hezké svátky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
20.12.07 23:16

To je fajn, že už to máš vyřešené :D Určitě ho využijete 8)
Přeji hezké svátky, Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
19.2.08 22:57

Nazdárek maminy,
Já mám tento fusak doma den a chci se s vámi podělit o jeho výhodný nákup. Chodím na stránky www.mimiaukce.cz. Někdo zde nabídne zboží (nové i použité) a vy můžete dle podmínek prodeje přihazovat. Já jsem si tam tento fusak koupila za 666 Kč + poštovné. Nabízí ho tam paní Mirka C. a její hodnocení prodeje mluví za vše. V úterý jsem vyhrála aukci a do týdne jsem měla fusak bez problémů doma. Kdyby jste měl někdo zájem, můžete tam mrknout. Nebo kdyby jste potřebovali něco vědět, můžete písnout sem nebo SZ. :lol:
http://www.mimiaukce.cz/profil.php?…
Zde mrkněte na ty probíhající aukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
14.3.08 13:05

Já jsem fusak koupila přes MMB a v pohodě. Ještě jsem k tomu vzala deku, která má stejnou barvičku jako flees (mám zelený)…takže naprostá spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí