Fusak Combi od Emitexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
3.4.08 10:43

Taky mám tento fusak, jen jsem zaslechla, že je neradno ho prát v pračce, tak se bojím ho tam šoupnout. Prali jste ho někdo v pračce a normálně v Persilu??? Stalo se mu něco??? Prý totiž zcuckovatí nebo co. :? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.4.08 15:53

to jsi me docela vydesila

chystam se ho ted po zime vyprat v pracce, tak nevim…
Al e peru tam na rucni prani i mantinel do postylky a v pohode, tak nevim… Ani jsem nekoukala, jestli je na fusaku nejaka cedulka, jestli se smi prat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.4.08 16:05

Ahoj,
před narozením malé jsem ho normálně prala v pračce a nic se mu nestalo. Pořád jako nový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.4.08 16:36
Ajjaa píše:
Ahoj,
před narozením malé jsem ho normálně prala v pračce a nic se mu nestalo. Pořád jako nový :D

super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.4.08 13:31

TAk to je super, a prala jsi v gelu a nebo prášku?? ale dám asi raděj gel, ten je šetrnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
5.4.08 13:41

Normálně v prášku tuším, že v Lovele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.4.08 14:04

Tak Lovelu mám taky a tu bych mohla i použít, tak špinavej ten fusak není :D aspoň bych se jí zbavila. Zkusila jsem teď koupit Persil gel Sensitiv a jsem na to zvědavá, ta Lovela si vůbec s flekama od jísla neporadí, tak jsem zvedavá co na to Persil. Mrkev je holt dost agresivní :cry: Tak až fusak vyperu, tak dám vědět jak dopadl, ale snad bude OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.4.08 21:21

vypráno a je to v pohodě. Nasypala jsem tam tu Lovelu abych se jí už zbavila :lol: a pohoda, tak to byly naštěstí jen klepy, ale to víte, člověk by nerad přišel o takovej supr fusáček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí