Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosím o vyjádření se k tomuto fusaku, přemýšlím, že si ho zakoupím. Pro letošek mají i nové barevné kombinace. Dík
Ahoj,
můžu jen doporučit. Syn se narodil loni na Štědrý den a fusak jsme použili ve zkrácené verzi hned na cestu z porodnice. Je opravdu hodně teplý, takže jsem do něj Matýska nemusela nijak navlíkat. Např. na nožičkách míval jen jednu vrstvu - dupačky a měl je vždycky teplé. Dokud byl malý a mrzlo, dávala jsem ho do něj v rychlozavinovačce a pak už jen s malou tenkou dečkou - spíš na utěsnění, aby mu dovnitř netáhlo vrchem. Co je ale hlavně super, je možnost zkracování. Zjistila jsem totiž, že dlouhou verzi do hlubokého kočáru nedostanu. Máme Asahi Scirocco (něco jako Quinny), tzn. korbu pouze 72 cm dlouhou. Letos teprve do sporťáku připnu spodní část fusaku. Taky je super, že se dá používat do autosedačky. Na zadní straně fusaku jsou otvory na prostrčení kšír a když už je mímo v autě, odepne se přední stěna aby se nepeklo v teple. To jsem se teda rozepsala
L.
Ahoj, tak tato diskuze mě moc zajímá - chystám se koupit během září malé fusak a tento se mi také líbí. My ho budeme ještě navíc používat na chatě na spaní jako spacák pro malou. Cena si myslím, že je dobrá. Tak uvidíme, nechám na něj ještě juknout taťku a když tak ho objednám. ![]()
Také můžu jenom doporučit,malej se narodil v 6/2004 a celou zimu měl do kočárku zkrácenou verzi fusaku,výborný byl i do autosedacky.Cau
Mam podobny fusak od firmy Aesthetic (ma navic kapucu na zip a stahovani kolem hlavy). Je idealni, muzu jenom doporucit. Maty v nem bude uz svoji treti zimu.
Lenka&Maty (skoro 20 mesicu)
Mám od výrobce novou barevnici fusaků pro rok 2005, kterou mi zaslal na požádání e-mailem tak když by jste měl někdo zájem tak mi napište na marpla@centrum.cz a já vám ho přepošlu, je tam i plno informací o tomto fusaku.
Chtěla bych se zeptat, jak se dá fusak koupit ? Na stránkách Emitexu jsem si vyhlídla fusak Combi, líbí se mi materiál a ten odepínatelný díl se mi zdá velmi praktický. Také barevně nám ladí ke kočárku. Jen podrobnosti prodeje jsem tam nenašla. Můžete mi někdo poradit, jak nebo kde se dá koupit ?
Romy+Jůůli
Ahoj,
i j ho muzu jenom doporucit. Prcek se narodil loni v zari, celou zimu jsme ho pouzivali ve zkracene verzi a bylo v nem krasne teploucko, taky nosil jenom 1 vrstvu na nozicky a byl v pohode. V te delsi verzi mi pripada fajn, ze je i uvnitr sustak, predpokladam, ze tuhle zimu malej celou dobu v kocarku nevydrzi a bude „vypousten“, tak me nebudou tak trapit spinave boticky ![]()
Ja jsem ho kupovala tusim na www.oskarek.cz, cena byla cca 1160,–, ale koukam, ze uz je tam nemaji. Ale primo v Emitexu taky urcite poradi prodejce.
Snehu
Já jsem se u výrobce informovala a poslal mi tu novou barevnici a cenu 1200+104nebo 106 Kč poštovné, obchody prý zdělí po telefonu dopoledne.
Holky díky, zavolám tam a když tak dám vědět, kde se dá u nás v Brně koupit - pro ostatní zájemce ![]()
Lilo, moc děkuji
… Baby-car znám, kousek od tam pracuji - hmmm tedy pracovala jsem
… zajdu tam a zeptám se ![]()
Jen zahlásím výsledek: byla jsem v Baby-caru, kupovala jsemtam dávkovač sušeného mléka od Aventu a nakonec i froté prostěradlo malé do postýlky. Ptala jsem se na fusaky Emitex, tak opravdu je prodávají. Prodavačka byla velmi ochotná a v katalogu se mnou prošla množné barevné varianty, které se budou hodit do našeho kočárku. Tento týden prý budou objednávat další zboží, tak doufám, že na konci září / začátkem října budu mít fusak doma - ještě jednou díka za dobrý tip ![]()