Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, chci se zeptat, zda používáte nějaký fusak do autosedačky a jaký. Jestli nezabírá moc místa a jak velké děti se vám do něho vejdou. Zajímá mě hlavně délka od rozkroku dolů.
Náš syn má už 67 cm a tahle zavinovačka od Emitexu je mu bohužel malá ![]()
http://www.emitex.cz/…zavautmo.jpg /> Když ho dávám do sedačky v zimní bundě, tak strašně řve a v autě se pak hodně potí.
Ahoj já mám fusak Asthethic do kočáru a dá se použít i do sedačky,použila jsem ho snad jednou,je hodně teplý.Když jedeme na návštěvu v rámci města,obleču podzimní bundičku,stejně je v autě a pak v bytě,kde je teplo. A na delší cesty dávám jen mikču a přes deku,kterou potom v autě sundám.A vše je v pohodě.
Zuzík+Anička
Ahoj Cecetko ![]()
Ja mam tu samou,Gabriel ma 74cm a porad ho tam davam;ale trochu jinak.
Pouzivam ji totiz jenom do auta(kdyz jedem na nakup,nebo proste do obchodu(autem).
Obleknu ho normalne do kalhot a bundy,dam mu botky(takove ty teplejsi pro miminka) a polozim ho do deky,ale nedam mu ty nohy dovnitr,do tech otvoru
pak ho normalne zabalim do deky,jak je to na tom obrazku,jenom ty nohy mu trochu trci.
Jinak jsem si koupila fuxak od Red Castle
http://www.baby-eshop.cz/…2326_big.jpg
Da se dat do autosedacky a da se rozepnout cely…je to taky dobra vec.Da se to i zapnout tak,ze je z toho pytel(nema to ty nohy)snad chapes jak to myslim ![]()
Taky mam fusak od Red Castle. Pouzivam ho uz treti zimu a max. spokojenost. Do sedacky vleze uplne v pohode. Je sice tenky, ale teploucky…
Terik
ahojky, já jsem ted koupila tenhle fusak, je od VYDEKA, tak jsem zvědavá, jak bude vyhovovat, omlouvám se za velikost fotky
http://foto.dama.cz/…49/49075.jpg
Ahoja za dva mesice pojedeme z porodnice, chtela sem se zeptat zda staci jen deka nebo je lepsi fusak. Uz sem do vybavicky vraziila dost many a ten fusak je prece jen drazsi, tak uz koukam jak se da prezit bez urcitych veci. DIk
@BEcherovka Já měla říjnové mimčo a fusak do sedačky jsme nepoužili…
Mě osobně přijde fusak do autosedačky zbytečný…v autě se pak přece jen většinou topí, miminko je pak zas moc teplo…já bych dala na cestu k autu bodyčko, dupačky, nějakej teplejší overálek, čepičku a deku, to podle mě stačí…
@BEcherovka Ahoj podle mne do autosedačky stačí deka, protože vážně budeš v autě topit. Ikdyž já si kopovala fusak do kočárku co se dá do autosedačky zkrátit. Koukni se na bazosi nebo hyperinzerci, já ho tam sehnala za pár stovek.
Ale měla by stačit deka a mimčo v kombinézce ![]()
Kdybys chtela zimni fusak od emitexu za 400,–tak ho prodám, barva zlutá. ![]()
Ja fusak mela, ale pouzivala jsem ho jenom na kratke cesty, kdy jsem vedela, ze se mi mimco v nem nespoti… tudiz opravdu minimalne. Ale hezky se mi vesel do korbicky kocarku, tak jsem ho pouzivala i tam, nez jsem vytahla tlusty zimni.
Ted to vidim tak, ze bych si poridila bud fusak 2v1, pro pouziti do autosedacky a pak po nataveni zipsem i do kocarku nebo fusak lodger: ten se da taky pouzit jak do autosedacky, tak do kocarku… jenze ten je dost drahy. Ja po nem strasne touzila, jenze jsem mela velky fusak pujceny a tak mi bylo lito vyhazovat tolik penez.
Pri ceste v aute na dlouhe cesty jsem fusak vubec nedavala. Mimino jsem naopak oblekla jen lehce a davala vrstvy, ktere sly snadno sundat a navrch deku. Pak jsem postupne odebirala vrstvy, aby se maly nespotil.
No a to co jsem ti chtela vlastne napsat
: klasicky fusak urceny do autosedacky je dost maly a pokud budes mit vetsi mimco, tak ho dlouho neuzijes, takze bud poridit neco, co jsem psala… nebo nic.
@BEcherovka Mě hlavně na fusaku do sedačky přijde nepraktické to, že ho má mimčo za zády, pak se to různě v sedačce krabatí a každá vrstva navíc přece jen zhoršuje utažení pásů… a od zádíček mimču v sedačce fakt zima nebude… ale tedy co jsem pořídila byl nepromokavý nánožník a ten jsem dost využila.
Taky to teď řeším. Jezdím s miminem pro starší do školky, cesta trvá asi 10 min. Řeším, jestli je lepší koupit fusak do sedačky a mimino oblíkat míň třeba do fleecu nebo vozit mimino v zimní kombinéze. Přijde mi, že je taková neforemná na to zapínání.
Máte někdo tip na dobrý fusak? Autosedačku máme Britax First class 0-18 kg.