Fusak do autosedačky 0-13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
31.10.14 10:45

@Genovesa jsem používala od Emitexu fleasový, ale dle mého když je venku -10, to prostě nestačí, stejně jsem dávala kombinézu a přehazovala dekou..mám malou v únoru..a kór když jedeš jen 10min, auto se nstačí zahřát, tak prcek bude jako by pořád v mrazu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.10.14 10:48

@Genovesa A co ho obléct míň a zakrýt teplou dekou až po nos? Nikdy jsme fusak nepotřebovala, za mě vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.14 10:52

@Deníííí No právě! Navíc ji musím do školky vyndat z auta. A do auta ji nesu na ruce, autosedačka je napevno v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah

Já měla fleesový od emitexu ( taková zavinovačka s nožičkama). A za mne teda super věc. Dcera je listopadová a brali jsme jí v tom vždy jen v domácím (punčochy a body + čepice, rukavice a teplé fusky)třeba na nákup. V autě usla a doma jsem jen vyndala a šup do postýlky. Nikdy nebyla studená. Pořádně jsem jí utáhla, tak že jí koukal jen kousek obličeje.

• Citovat
  • Upravit
11620

@jessikka Asi zůstanu u deky a kombinézy. Já mám autosedačku napevno v autě, takže nesu po venku na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.14 10:53

@missah O té právě uvažuju. Do jakého věku se vám do ní vešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
31.10.14 10:54

Pokud nebudeš nosit sebou v autosedačce, tak je asi lepší kombinéza. A kde si ve školce miminko odkládáš, když starší oblékaš atd?

• Citovat
  • Upravit
missah
31.10.14 10:56

Vešla by se tak do roka, ale pokud budeš vyndavat dítě ze sedačka, praktická není. Buděš muset vyndavat ramenní popruhy a zavinovačku rozepínat.

• Citovat
  • Upravit
11620
31.10.14 11:35

@missah Je to trochu problém. Zatím vozím v autě staré vajíčko od Dorjanu, kam ji šupnu. Když bylo ještě teplo, nosila jsem ji v šátku. Plánuju koupit Manducu příští měsíc, tak ji budu nosit v kombiníze v manduce, tu chvilku, než vyzvednem starší, to vedro vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.14 11:36

@missah Tu zavinovačku bych musela nechávat v sedačce, to je jasné. A vzít z ní jen malou. Do školky to je doslova pár metrů. Jo a tak od víkendu budu mívat auto v garáži, jak tam uklidíme (aby se tam vešlo) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 11:54

@Genovesa fusak do 0-13 mi prijde super a ditko obliknout min, ale tvuj pripad je uplne jiny, tady to vyresi jen kombineza, i kdyz to skrz poutani dobre neni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.14 12:03

@quinny A tak možná by stačila fleece kombinézka nebo chlupatka a v autě ten fusak, když bude auto v garáži, ne? Pokud bych u školky mimino šupla k sobě do manducy na ten kousek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 12:35

@Genovesa zalezi o jake zime se bavime. Kolem nuly plus minus urcite staci a uz bych ani ten fusak neresila, jen prikryla dekou. Zase je fakt ze tu zavinku od emitexu ti nezkope a koupis ji za par kacek ;) u manducy to pak chce mit hlavne neco na nohy, ruce a hlavu jinak se hrejete 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.14 13:23

@quinny Takže návleky? U nás výrazná zima nebývá, rozhodně ne dlouho. Právě bych tu zavinku koupila z druhé ruky. Asi to zkusím, těch pár korun mě nevytrhne, když se mi to neosvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 16:52

@Genovesa spis takove navlekaci botky. Mam neco na tenhle zpusob, ale jako na noseni obecne, na prenos jen do auta a zpet bych to neporizovala
http://www.branakdetem.cz/…e/manymonths
To mozna spis usit nejakou kapsu pres nositko
Ono jde o to ze ty prechody jsou nejhorsi, ze lehko ofoukne venku a pak zase abyste se uvnitr neuparili ze :think:
Do te zavinky bych sla, to urcite pak lehko prodas. Jen bacha ted me napadlo, ze ta klasika myvala prostrihy jen pro tribodove pasy a ty mas petibodovy, ale treba kdyz je ta sedacka vetsi tak to tam pujde lip vmestnat (ja to pred dvema rokama cpala do vajicka s petibodovym a to byl vcelku mor) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí